Fiul lui Will Smith poartă haine pentru femei. Iată cum a reacționat tatăl!

Nu o singură dată Jaden a purtat haine feminine. Mai mult, acesta a și pozat, alături de câteva adolescente, pentru un brand de haine pentru femei.

separator

1

resa americană a comentat pipărat aparițiile lui Jaden.

Într-un interviu pentru BBC Radio 1xtra Will Smith a vorbit deschis şi cu maturitate despre dificila sarcină de părinte.„Cred că am greşit şi s-a ajuns prea departe” a decretat starul în glumă.

„Nu, acum serios vorbind… Adevărul e că noi ca părinţi vrem să încurajăm acea forţă, acea dorinţă de-a explora până la şi dincolo de limită. Trebuie să vrei să încerci lucruri noi, să ai curajul să faci lucruri cu care oamenii, în general, nu sunt de acord. Să te simţi confortabil încercând ceva la care ştii că s-ar putea să eşuezi. Ei, bine, Jaden este 100% neînfricat. E în stare să încerce orice. Ca părinte recunosc că mă şi sperie îngrozitor asta, dar el vrea să trăiască aşa cum simte şi nu-l interesează ce cred sau spun alţii despre el. Acesta e un subiect foarte sensibil în casa noastră. Noi încercăm să păstrăm nişte reguli, dar nu trebuie să uitaţi că trăim într-o lume complet diferită faţă de cea în care am crescut noi”, a declarat Smith, potrivit okmagazine.ro.

2

Premieră pentru Moldova! Hepatita B ar putea fi tratată în doar 72 de săptămâni
Articolul anterior
Nu știi ce să-i dăruiești de Ziua Îndrăgostiților? Această aplicație îți va da răspunsul!
Articolul următor
Alte articole interesante