Iată cum trebuie să porți jeanșii scurți!

Pantalonii scurți din denim sunt piesele vestimentare ideale pentru sezonul cald. Îi poți purta oriunde: la serviciu, la o plimbare sau în club. Aceștia te vor scoate din impas ori de câte ori nu vei ști ce să îmbraci!

separator

Ținuta boho-chic

Dacă ești adepta ținutelor  boho, atunci poartă pantalonii scurți cu un top simplu, însă accesorizează look-ul cu eșarfe colorate, brățări, coliere sau bentițe purtate pe frunte.

Iată cum trebuie să porți jeanșii scurți!

Ținuta casual-chic

Asortează ținutele casual cu cele elegante. Poartă pantalonii scurți cu bluze sau cămăși feminine și sandale cu toc. Accesorizează-ți look-ul cu o geantă plic.

casual-chic Iată cum trebuie să porți jeanșii scurți!

Ținuta basic

Cu siguranță ai și tu în garderobă o cămașă albă și o pereche de pantaloni scurți din denim. Combinate, aceste piese te vor scoate din situațiile în care nu știi ce să îmbraci. Pentru un suflu glam, adaugă un colier supradimensionat.

tinute basic Iată cum trebuie să porți jeanșii scurți!

Ținuta glam

Pentru a obține o imagine glam, trebuie să combini pantalonii scurți cu un top sau un sacou strălucitor. Nu folosi bijuterii sau accesorii strălucitoare. Acest look este perfect pentru o noapte în club.

Iată cum trebuie să porți jeanșii scurți! Iată cum trebuie să porți jeanșii scurți!

Ținuta rock

Combină jeanșii scurți cu un tricou cu imprimeu și o geacă de piele. Poartă-i cu balerini, pantofi cu toc sau cu platformă.

Iată cum trebuie să porți jeanșii scurți! glam-rock

Mătreaţa, cum scapi de ea
Articolul anterior
Fii sexy şi elegantă la cununia ta civilă!
Articolul următor
Alte articole interesante