NIKITA RINADI îți aduce în garderobă stilul anilor ’50!

Anii  ’50  ai secolului trecut, cu ideile sale neobișnuite pentru acele timpuri, au devenit un punct de reper pentru designerul brand-ului NIKITA RINADI în  colecția de toamnă-iarnă 2015. Stilul, croiala și imaginea împrumutată din acele timpuri au înflorit cu noi culori în colecția „Perfect Moments”. 

separator

Este imposibil să manifești o indiferență totală față de această colecție în stilul anilor ’50: feminină, senzuală și elegantă. În cadrul ședinței foto pentru această campanie de publicitate a participat însăși designerul brand-ului Nadejda Gudumac.

În această colecție există câteva indicii ale feminității și sexualității: umeri dezgoliți, corsete, talie pronunțată.

„Noua colecție se numește „Perfect Moments”, deoarece se crede că stilul anilor ’50 a fost cel mai elegant și grațios din istoria secolului al XX-lea. Datorită acestui stil, femeia se simțea irezistibilă. Și hainele, și machiajul, și coafura accentuau foarte bine frumusețea feminină. Femeia anilor  ’50  știa să uimească și să lase impresii plăcute. Neglijența era considerată o calitate de prost gust. Fie că stătea acasă sau se veselea la o petrecere, femeia trebuia să încânte în orice situație”, a menționat designerul Nadejda Gudumac.

Colecția „Perfect Moments” conține o mulțime de culori luminoase în care s-au folosite materiale naturale de lux. De o popularitate deosebită în cadrul acestei colecții se bucură carourile. Ele arată deosebit de modern și provocator.

Datorită designului elegant, carourile cu ușurință își vor face loc în garderoba ta. Populare sunt combinațiile de culori gri și galben, gri și albastru eclectic.

Mănușile completează perfect imaginea femeii din anii  ’50. Datorită acelor timpuri, astăzi cu ușurință putem alege o geantă potrivită pentru mănușile pe care le purtăm.

Tendințele anilor  ’50  sunt relevante și pentru zilele noastre. Îndrăznește să optezi un look nou.

Brand: NIKITA RINADI

Designer: Nadejda Gudumac

Bunicuțele din Șișcani au înlocuit munca pe deal cu sala de sport!
Articolul anterior
Consumatorii nu vor mai fi înșelați. Iată care este marca produselor ecologice
Articolul următor
Alte articole interesante