Prețuri și modele la hainele “Din Inimă”

20 de designeri autohtoni se vor întâlni, pe 12 septembrie, la show-ul “Din Inimă” pentru a-și scoate în scenă creațiile pentru sezonul rece. Aceștia au ales cele mai prețioase și calitative stofe, așa că și prețurile vor fi pe măsură. Vezi cu ce va veni nou fiecare designer și cât va trebui să scoți din buzunar pentru o pereche de pantaloni, o jeacă sau un palton pentru piciul tău.

separator
storojuc

Cristina Culiș a optat pentru rochii lungi și midi, fuste, bluze și paltoane. Aceasta a ales materiale scumpe precum lână, mătase, catifea, organza și  jacquard.cul

“În curând voi prezenta colecția exclusiv pentru sezonul de toamnă/iarnă 2015. În afară de rochii, am creat și câteva ținute office, combinații chic de fuste până la genunchi și bluze ,pantaloni și jachete. Drept sursă de inspirație mi-a servit stilul anilor 50, am încercat să păstrez stilul pe care îl promovez, elegant și foarte feminin. Noua colecție include piese în culori  precum albastru regal, albastru-mov, verde – vibrant, auriu. Nuanța metalică este hitul colecției, în special dantela cu reflecții metalice pe ea.“

culis

Veronica Pintilie a creat o colecție colorată pentru copii. Aceasta vrea să sfideze vremea posomorâtă de afară cu nuanțe jucăușe. Pentru prima dată, designerul a creat hăinuțe pentru școală, paltoane și scurte.

“Vreau să fie mai vesel pe stradă, de aceea am exclus culorile întunecate și am optat pentru foarte multe imprimeuri. Am folosit doar stofe naturale precum lâna și bumbacul. În premieră, am creat piese pentru școală. Vom avea 6 modele de paltoane și 3 modele de scurte. Paltoanele costă, în medie, 1000 de lei, iar scurtele- 800-900 lei. Am urmărit tendințele internaționale și m-am inspirat de la designerii celebri.”

Dacă ceilalți designeri au ales culori vibrante, Liudmila Storojuc a creat o colecție de costume clasice, împrumutând câteva elemente din garderoba bărbaților. Designerul a creat ținute negre, albastre, roșii, verzi și bordo.

“În colecție poți găsi sacouri cu și fără mâneci, stricte și feminine, cu umeri ușor rotunjiți. Pantaloni drepți, la dungă, rochii drepte și mulate. Colecția a fost creată pentru femeile active, care prețuiesc confortul. Costurile nu sunt mici … În acest an vor participa modele profesionale, care ar trebui să fie plătite, plus taxele de participare, și, desigur, cel mai important, materia primă.  Toate astea influențează costul produsului finit. Jachetele costă aproximativ 1.500 de lei, pantaloni-900 de lei, paltoanele de la  3.000 la 4.000 de lei.”

sto stor
storh storoju

Text: Sorina Țurcanu

Tragedie în familia unui prezentator de la ”Vocea României”!
Articolul anterior
Sorina Obreja lasă Pro TV-ul pentru…
Articolul următor
Alte articole interesante