Produse americane, la super-prețuri! Acum și în Moldova!

Comandarea unor produse prin internet este una dintre cele mai simple și comode metode de a face shopping. De câțiva ani, aceasta a devenit una dintre preferatele moldovenilor.

separator
_MG_8513

Pentru a economisi timpul, dar și banii, de pe 1 decembrie, prin intermediul Best from America, vei avea posibilitatea să achiziționezi nu doar haine, încălțăminte și cosmetice, dar și tehnică și imobile. Mai mult, îți vei putea comanda și o vacanță în orice colț al Americii.

“Best from America este un proiect de cea mai înaltă calitate, născut în SUA. Ne poziționăm ca o companie care deschide noi posibilități și orizonturi pentru îndeplinirea dorințelor voastre pe piața din America. Am creat acest internet-magazin pentru a oferi posibilitatea oamenilor de aici să- și achiziționeze diferite lucruri online. După cum știți, americanii sunt lideri în domeniul noilor tehnologii, în industria IT și în comerțul electronic. Și pentru că nu am văzut companii care să vândă imobile, să se ocupe de creditarea turismului, am decis să-ți oferim noi această posibilitate.”, a declarat Vadim Dubin, fondatorul proiectului.

_MG_8527

Internet-magazinul propune cele mai calitative bunuri de la cei mai buni producători din America. Prin intermediul lui, vei putea comanda și plăti online, primind lucrurile în cel mai scurt timp.

Mai multe branduri din America nu-și distribuie produsele la nivel internațional, iar Best from America îți oferă posibilitatea unică de a achiziționa brandurile pe care nu le poți cumpăra din altă parte. Poți beneficia de toate produsele pe care SUA le-a creat pentru locuitorii de acolo.

Comandând produse de pe Best from America, poți achita cu cardul, PayPal sau în numerar, în orice valută. Dacă mărfurile nu corespund descrierii prezentate sau dimensiunile au fost indicate incorect, poți folosi oferta de returnare.

Economisește timpul și banii, nu ezita să faci cumpărături online de pe www.BestFromAmerica.com!

_MG_8509 _MG_8516 _MG_8517 _MG_8518 _MG_8519
_MG_8522 _MG_8523 _MG_8526 _MG_8530 _MG_8531
_MG_8532

Ana Snatkina și Victor Vasiliev cum e relația lor după căsătorie
Articolul anterior
Peste 20 de personalități din Moldova s-au filmat în noul videoclip marca Zdob şi Zdub!
Articolul următor