Răcorește-te cu prețuri de vară la Noaptea Reducerilor!

O aștepți în fiecare an și iată că se apropie – noaptea în care îți faci plinul de cumpărături la cele mai mici prețuri – Noaptea Reducerilor. Pe 20 mai, la ora 20:00, vino la Shopping MallDova pentru a vâna reducerile și ofertele speciale de vară! În plus, te poți alege cu premii de lux!

separator

Începând cu 20:00, din oră în oră, centrul comercial va desfășura câte o tombolă cu premii de la Shopping MallDova. Fă cumpărături în timpul Nopții Reducerilor, prezintă bonul în sumă minimă de 250 de lei și pune-ți norocul la încercare!

Iar dacă shopping-ul este pentru tine un sport de performanță, demonstrează că meriți titlul de campion: participă la licitația de la miezul nopții și câștigă marele premiu – ceasul de lux marca „Gucci”. Toți cei prezenți vor putea licita cu bonurile de cumpărături pe care le-au făcut în timpul Nopții Reducerilor – cu cât e mai mare suma pe bonul tău, cu atât sunt mai mari șansele să-i depășești pe toți și să te alegi cu ceasul!

Și, crede-ne, cu oferte atât de apetisante, nu te vei putea abține. Brandurile din Shopping MallDova îți propun adevărate chilipiruri:

• Reduceri de până la 70% la TOP SHOP, TESORO MIO, SASSOFONO

• Prețuri cu până la 50% mai mici la BOMBA, ARIDON, CRONOGRAF, EXQIUSE, CELIO, COLIN’S, GUESS, INTEROPTIC, MOLDCELL, OVICO, LTB, SWAROVSKI, LC WAIKIKI, PONTI, BLANCO

• Până la -30% la AQUALIFE, BATA, BROADWAY, BENETTON, CLARKS, CARLO PAZOLINI, CLOCKING, ECCO, FARMACIA FAMILIEI, FIOPS, FOURCHETTE, FOTOMAX, GELO, GEOX, INCITY, LULU, LEVI’S, LUX LINGERIE DE PARIS, MANGO, MAMA PANDA, MITAVI, MOTIVI, MELIS, MELKIOR, MADAGASCAR CAFÉ, MILAVITSA, MELI MELO PARIS, VIZAJE-NICA, NL COLLECTION, OGGI, OVS Kids, ORSAY, PRIMIGI, PUMA, PIERRE CARDIN, SALAMANDER, SANDALINI, SEASON’S BRASSERIE, SISLEY, TOY STORE, VIZITA, YVES ROCHER

• Și oferte speciale de la BLINOFF, BEEF HOUSE, CHEF’S, MOM’S BURGER&MORE, ORGANIC SHOP, ORANGE, POIANA WINERY, STAR KEBAB, TED LAPIDUS

Pe lângă toate surprizele pe care ți le-am pregătit, la această ediție vom premia magazinele în cadrul concursului „Brandul Anului”. Votarea are loc prin două metode: completând formularul fizic la recepția Centrului Comercial, dar și accesând pagina oficială de Facebook. Alege mărcile favorite în cele 4 categorii – shopping, restaurante/fast food, odihnă&distracții, kids, iar în noaptea de 20 mai noi le vom premia pe cele mai îndrăgite!

Și, bineînțeles, n-ar fi Noaptea Reducerilor fără o petrecere de pomină: dansuri cu Black&White Dance Center, muzică de la Electro-Acoustic Band NIKORASON’g și multe concursuri distractive cu premii de la Shopping MallDova și partenerii săi: Organic Shop, Vizită, Rock & Roll Bowling și Orange.

Toți shopomanii nocturni își dau întâlnire pe 20 mai la Noaptea Reducerilor!

Până acum ți-ai legat părul greșit. Iată cum trebuie să o faci!
Articolul anterior
S-a oprit pentru a alăpta un copil abandonat într-o cutie pe o stradă!
Articolul următor
Alte articole interesante