Ținuta Andrei, făcută praf de un designer din Moldova!

Dacă fanii nu observă gafele vestimentare ale vedetelor, atunci experții în modă nu-și pot ascunde furia când observă un fake. Designerul basarabean Gabriela Atanasov a fost indignată atunci când a văzut ținuta de prost gust a Andrei. Pe lângă declarațiile „aprinse”, aceasta a postat și un colaj foto pentru a demonstra că are dreptate.

separator

Cine ma urmareste de mult timp, stie ca sunt un fel de Unicorn care imprastie numa’ curcubee si vibe-uri pozitive in online. Nu le am cu „hatereala” deloc. Dar, azi dimineata am dat cumva pe un canal de muzica si am vazut noul videoclip al Andrei. Nenorocul meu, este ca Ulyana Sergeenko a creat o colectie in 2013, care efectiv mi-a oferit un orgasm vizual. Nu stiu daca va puteti imagina asa ceva…dar a fost pur si simplu sublim tot ce a creat acolo, ea si toate croitoresele ei. Si m-am uitat la video…si m-am uitat la Andra si efectiv nu am inteles cum e posibil sa copiezi …si sa o faci atat de prost? Nici macar nu am pretentia sa fi cumparat piesele de la Sergeenko, (desi ma indoiesc ca nu isi permitea macar panglica de catifea ) dar macar daca vrei musai o tinuta, chinuie-te cu stilistul si croitoresele sa o faci sa arate decent. Cum e posibil sa nu cauti o palarie cu borul mai larg? Cum e posibil sa te duci la Bucur Obor si in loc de panglica de catifea sa legi una de saten la gat? Cum e posibil sa cosi atat de urat niste dantela argintie pe o catifea de 15 lei metru de la Samexpo ( pazea, ca eu chiar stiu preturile:))) ? Si mai presus de orice…cum e posibil sa nu te gandesti, ca mai exista si oameni care se pricep si observa! M-am enervat asa tare, ca mi-am luat si timp din viata, sa fac un colaj si sa-l las liber in online :))) Ieftin…foarte ieftin! Ma intreb ce se face Andra daca ajunge piesa ei hit „la Moscova? „:))

In alta ordine de idei am o replica, pe care o dau mereu la fake-uri: „Frate’ nu te-atinge de putinele lucruri Sfinte ramase in moda ! „

Dianna Rotaru i-a luat locul Liliei Ojovan! Aceasta va prezenta emisiunea Deșteptarea!
Articolul anterior
Moştenitoarea casei de modă Pronovias s-a căsătorit! Vezi cum arată tânăra
Articolul următor