“Stilul tău Made în Italy” deschis în holul Jolly Alon

“Evanna de Lux” este numele noului magazin de încălțăminte și accesorii pentru femei și bărbați, inaugurat la Chișinău. Eleganță, confort și calitate- caracterizează colecția aleasă personal și cu grijă direct din inima modei italiene: Dibrera, Le Pepè, Laudino Caccin, Fabi, Sandri Vicari, Luciano Padovan, Cesare Paciotti, Loretta Pettinari și alții.

separator

Orice femeie știe că încălțămintea este echivalentă unui diamant  și din acest considerent  “Evanna de Lux” vă propune un asortiment modern pentru orice outfit.

Pe lângă încălțăminte,  “Evanna de Lux” vă propune și o colecție specială de valize fabricate în Italia de compania “Ciak Roncato”- comode, sigure și rafinate pentru călătorii.

Magazinul și-a propus să răsfețe picioarele voastre și are grijă să fiți în trend cu moda, deoarece fiecare pereche de încălțăminte este căutată și aleasă direct din Italia-  țara modei, frumuseței și a calității.

“Evanna de Lux” vă așteaptă în holul hotelului Jolly Alon, pantru a vedea cu ochii voștri stilul Made în Italy din ultimele colecții de încălțăminte și accesorii  2012-2013.

Evanna de Lux
str. Maria Cibotari 37
(în incinta hotelului Jolly Alon)
E-mail: evanna.shoes.accessories@gmail.com

Artistul român care se mută la Chișinău!
Articolul anterior
Moldoveanca care a căștigat concursul „Miss freedom of the world”
Articolul următor
Alte articole interesante