Tendințe: Cum să-ți vopsești părul în această toamnă

În acest sezon poți încerca ceava nou și poți opta pentru o schimbare radicală de look. Dacă până acum ai preferat culorile mai reci, acum poți încerca nuanțe calde, tonuri naturale, dar și culori îndrăznețe ca roșul.

separator
1. Șaten

Nuanțele de șaten, atât cele închise, cât și cele mai deschise sunt în trend în această toamnă. Dacă ești brunetă pot încerca o astfel de schimbare, nuanțele de șaten fiind mai apropiate de culoarea ta naturală.

2. Arămiu

În cazul în care șatenul nu ți se pare o culoare care se te avantajeze, nuanțele de arămiu și care se apropie ușor de culoarea cuprului sunt o altă variantă pe care o poți lua în calcul. Aceste culori te pot ajuta să obții un look delicat, atrăgător și care să te pună în valoare.

3. Nuanțele de blond

Pentru doamnele îndrăgostite de blond, hairstylistii vin cu vești bune. În acest sezon se poartă blondul caramel, blondul miere sau blondul alună, acele nuanțe calde care pun în evidență pielea și culoarea ochilor.

“În sfârșit folosim din nou culori pentru a încălzi și a îmbunătăți culoarea pielii și a ochilor. Când te uiți la părul copiilor, acesta este întotdeauna blond auriu sau un blond aproape de maro și este o culoare foarte frumoasă.”, este de părere hairstylistul Erin McKay, potrivit bustle.com.

3. Roșul

Dacă ești o fire îndrăzneață și îți dorești un look care să iasă în evidență, atunci trebuie să încerci nuanțele de roșu. Această culoare va da o strălucire aparte părului tău.

4. Curcubeu

Îți trebuie o doză de curaj dacă vrei să îți vopsești părul în culorile curcubeului, însă această schimbare este cu adevărat fabuloasă. Combinând mai multe culori pastelate poți obține un look care va fi admirat de toți cei din jur.

Sursa

Desertul preferat de Lenuța Gheorghiță
Articolul anterior
Italia: o moldoveancă de 18 ani, care trecea regulamentar strada, a fost lovită fatal în drum spre școală
Articolul următor
Alte articole interesante