Un creator de pantofi din Moldova și-a anunțat participarea la Campionatul Mondial de Cizmărit. Vrea să ajungă în topul primilor 10 din lume

Creatorul de pantofi Valentin Frunză se pregătește pentru cea de-a doua ediție a Campionatului Mondial de Cizmărit (World Championships in Shoemaking 2019), a cărei finală se va desfășura la Londra, în luna martie a anului viitor. Iubitorii de pantofi din întreaga lume au șansa să își arate talentul și să devină cunoscuți pentru publicul care să le admire măiestria.

separator

Designerul moldovean își adoră meseria, este un entuziast în domeniul său de activitate, agreează provocările, motiv pentru care a decis să participe pentru a doua oară consecutiv la concursul internațional. De această dată, cunoscutul designer moldovean plănuiește să ajungă în Top 10 cei mai buni creatori de încălțăminte din lume.

,,S-a anunțat campionatul lumii la cizmarit, ediția 2. Londra 2019!
Vă amintesc ca am participat și la prima ediție și am ocupat locul 21 din 30. Nu este o performață lăudabilă. Acum, am ocazia să-mi iau revanșa. Scopul – top 10!”, ne spune Valentin Frunză.

Îi urăm succese mari designerului moldovean!

Video! Moldoveanca Lavinia Rusu a făcut senzație la ,,Vocea României” și s-a calificat în etapa live a concursului!
Articolul anterior
Cum va fi vremea în decembrie: vor fi geruri cumplite? Ce spun meteorologii
Articolul următor
Alte articole interesante