Cu drag de mamă: Cristi Sambrițchi, interpret, student Academia de Studii Economice a Moldovei

Pentru că ne aflăm în cea mai frumoasă perioadă din an, când femeia este în centrul atenției, am hotărât să realizăm un interviu cu tânărul interpret Cristi Sambrițchi, care spune că MAMA este întruchiparea feminității, gingășiei și idolul din viața sa. Este acea ființă care mai presus de sine, valorifică copiii și armonia familială.

separator
  • unicamdunica.mdPovestește-mi despre mama ta, ce fel de persoană este, unde lucrează, dar și despre cele mai memorabile momente din copilăria ta?

  • Cristi S.Mama mea este reprezentantul companiei Uriage, Dr.Belter în Moldova și cosmetolog. Este acea persoană care mereu și-a sacrificat timpul, puterile și cunoștințele pentru ca să-și vadă copiii realizați și familia împlinită. ”Mama-n lume-i numai una”, la fel și pentru noi mama a fost, este și mereu va fi universul nostru. Cel mai memorabil moment de când eram mic, probabil este când venea și mă lua de la grădiniță, și poze relevante sunt, asta mi s-a întipărit cel mai bine!
  • unicamdunica.mdPovestește-ne câteva ceva și despre  fratele tău?

  • Cristi S.Am un frate mai mare, pe nume Tudor, care are 26 de ani. Este avocat de fonduri investiționale în Luxembourg. Pentru Tudor mama a fost acea punte dintre hotare. Anume ea l-a îndrumat să se realizeze în străinătate și iată că, visele ei s-au materializat unul după altul. Tudor a absolvit Universitatea Sorbona din Franța, ca mai apoi să-și croaiscă o carieră în avocatură în țara vecină.
  • unicamdunica.mdCum obișnuia mama să vă alinte când erați mici, dar și acum?

  • Cristi S.De mici suntem alintați și răsfățați. În special eu, ca mezin pot să afirm asta cu toată convingerea. De la cele mai frumoase și dulci vorbe, sfaturi, alinări sufletești, până la cele mai în vogă vestimentații, delicatese culinare, surprize tematice, dar și multe altele.
  • unicamdunica.mdCe înseamnă pentru tine mama?

  • Cristi S.Mama în concepția mea este acea fire care mai presus de sine, valorifică copiii și armonia familială. Ea este întruchiparea feminității, gingășiei și idolul din viața mea. „Maicuțo, tu: vecie, Nemuritoare carte!”, spunea poetul Grigore Vieru, iar prin aceste verusuri pot face paralele – mama este simbolul eternitații și divinității.
 
  • unicamdunica.mdContinuă propozițiile: – „Inima mamei este …. Îmi iubesc mama la fel cum..!”

  • Cristi S.„Inima mamei este ca acele ceasornicului, nu mai încetează să bată… Îmi iubesc mama la fel cum pământul iubește apa, cum natura iubește soarele, cum focul iubește oxigenul.”
 

Munte, mare sau o plajă exotică? Oferte turistice pentru 8 Martie
Articolul anterior
O moldoveancă a fost desemnată cel mai bun Investment Analyst al Bursei de Valori București
Articolul următor
Alte articole interesante