Cu drag de mamă: Cristi Sambrițchi, interpret, student Academia de Studii Economice a Moldovei

Pentru că ne aflăm în cea mai frumoasă perioadă din an, când femeia este în centrul atenției, am hotărât să realizăm un interviu cu tânărul interpret Cristi Sambrițchi, care spune că MAMA este întruchiparea feminității, gingășiei și idolul din viața sa. Este acea ființă care mai presus de sine, valorifică copiii și armonia familială.

separator
  • unicamdunica.mdPovestește-mi despre mama ta, ce fel de persoană este, unde lucrează, dar și despre cele mai memorabile momente din copilăria ta?

  • Cristi S.Mama mea este reprezentantul companiei Uriage, Dr.Belter în Moldova și cosmetolog. Este acea persoană care mereu și-a sacrificat timpul, puterile și cunoștințele pentru ca să-și vadă copiii realizați și familia împlinită. ”Mama-n lume-i numai una”, la fel și pentru noi mama a fost, este și mereu va fi universul nostru. Cel mai memorabil moment de când eram mic, probabil este când venea și mă lua de la grădiniță, și poze relevante sunt, asta mi s-a întipărit cel mai bine!
  • unicamdunica.mdPovestește-ne câteva ceva și despre  fratele tău?

  • Cristi S.Am un frate mai mare, pe nume Tudor, care are 26 de ani. Este avocat de fonduri investiționale în Luxembourg. Pentru Tudor mama a fost acea punte dintre hotare. Anume ea l-a îndrumat să se realizeze în străinătate și iată că, visele ei s-au materializat unul după altul. Tudor a absolvit Universitatea Sorbona din Franța, ca mai apoi să-și croaiscă o carieră în avocatură în țara vecină.
  • unicamdunica.mdCum obișnuia mama să vă alinte când erați mici, dar și acum?

  • Cristi S.De mici suntem alintați și răsfățați. În special eu, ca mezin pot să afirm asta cu toată convingerea. De la cele mai frumoase și dulci vorbe, sfaturi, alinări sufletești, până la cele mai în vogă vestimentații, delicatese culinare, surprize tematice, dar și multe altele.
  • unicamdunica.mdCe înseamnă pentru tine mama?

  • Cristi S.Mama în concepția mea este acea fire care mai presus de sine, valorifică copiii și armonia familială. Ea este întruchiparea feminității, gingășiei și idolul din viața mea. „Maicuțo, tu: vecie, Nemuritoare carte!”, spunea poetul Grigore Vieru, iar prin aceste verusuri pot face paralele – mama este simbolul eternitații și divinității.
 
  • unicamdunica.mdContinuă propozițiile: – „Inima mamei este …. Îmi iubesc mama la fel cum..!”

  • Cristi S.„Inima mamei este ca acele ceasornicului, nu mai încetează să bată… Îmi iubesc mama la fel cum pământul iubește apa, cum natura iubește soarele, cum focul iubește oxigenul.”
 

#mamasita: Lenuța Gheorghiță – “NU înțeleg de ce părinții nu vor să își alinte copii!”

Acest episod  #mamasita este cu mama care o regulă în ceea ce privește educația copiilor: să le ofere cât mai multă dragoste să îi lase să-și savureze copilăria. În acest interviu am descoperit o altfel de Lenuța Gheorghiță, mama care este gata să stea de partea copiilor în orice situație, care știe să găsească timp în agenda ei supraîncărcată pentru copii și cea care are curajul să își spună ferm opinia deși de multe ori este criticată pentru asta!

Vă invităm să priviți un interviu sincer și cu mult umor.

#LifeHacks cu Luciana Gurduz: Trucuri anticaniculă ce trebuie să le știi!

Apa termală este un adevărat elixir al frumuseții, oferind tenului o serie de beneficii remarcabile. Bogată în minerale esențiale și nutrienți, apa termală este recunoscută pentru capacitatea sa de a calma, hidrata și revigora pielea într-un mod delicat și natural. Una dintre cele mai notabile beneficii ale apei termale pentru ten este capacitatea sa de a calma și de a reduce roșeața și iritațiile. Datorită proprietăților sale antiinflamatorii și calmante, apa termală este perfectă pentru pielea sensibilă sau afectată de factori externi precum poluarea sau expunerea excesivă la soare. O ediție cu trucuri utile și informative!

”SKINCHALLENGE” ep.3: Rezultate obținute de participantele, Ana Mutu și Rodica Bozianu

După o săptămână de folosirea zilnică a produselor Viorica Cosmetic și procedurile făcute de cosmetologul proiectului, azi suntem gata să vedem ce rezultate au obținut ultimele două participante ale proiectului #SkinChallenge. În ediția de astăzi vă prezentăm atât istoria acestor participante, cât și drumul făcut de acestea care au învățat să-și îngrijească corect tenul.

O ediție despre cum o mică schimbare poate reda încrederea unei femei!

Munte, mare sau o plajă exotică? Oferte turistice pentru 8 Martie
Articolul anterior
O moldoveancă a fost desemnată cel mai bun Investment Analyst al Bursei de Valori București
Articolul următor