Află ce mărțișor să dăruiești în funcție de zodie

Mărţişoarele pot fi talismane norocoase, dacă le alegi corect și le dăruiești. Iată ce model se potriveşte fiecărei categorii de zodii. Inspiră-te în alegerea cadoului!

separator
Leu

Leul are o fire solară așa că nu vei da greș dacă mărțișorul va fi portocaliu, galben aprins sau roșu pasional. Leii sunt cocheți și preferă în general cadouri simple, dar scumpe și frumoase.

Săgetător

Săgetătorul este extrovertit, așa că un greieraș ar putea fi cadoul perfect. Poți alege și jucăriile de pluș în miniatură, Săgetătorul fiind sensibil când vine vorba de animăluțe: un cap de ursuleț, un cățeluș, o pisicuță etc.

Berbec

Pentru acest nativ, cel mai reprezentativ ar fi un mărțișor auriu, sau roșu aprins, deoarece acesta este pasional și adoră luxul.

Rac

Racii sunt sensibili așa că orice simbol care să le amintească de nevoia de a avea un cămin sau o familie va fi cadoul perfect de 1 Martie. Mărțișorul în formă de castel, de inimioară sau inel de logodnă este ideal.

Scorpion

Crizanteme, perle sau pietre negre semi-prețioase: acestea, legate cu un șnur alb-roșu, sunt perfecte pentru un Scorpion. Scorpionul adoră misterul și este gata oricând să devină în centrul atenției însămânțând îndoiala și curiozitatea în ceilalți.

Pești

Alege violetul, verdele sau culoarea bordo pentru Pești, dacă te gândești să cumperi cel mai bun mărțișor. Peștii nu fac nazuri la cadoul primit ci la culoarea acestuia.

Gemeni

Gemenii sunt copii până mor, așa că un mărțișor perfect pentru aceștia ar fi unul care să le amintească de latura lor ingenuă: un zâmbet de soare, o mașinuță sau o păpușă.

Balanță

Încearcă mărțișoarele sub formă de floare în albasru și roz. Balanța va aprecia orice tip de cadou dar se va sensibiliza mai mult dacă primește o floare (fie că este artificială sau reală).

Vărsător

Cel mai greu cadou de oferit este pentru nativul Vărsător. Aceștia au multe pretenții și își schimbă gusturile de la un minut la altul. Te poți salva cu o orhidee sau un ametist.

Fecioară

Dacă le oferi o bucată de safir sau smarald fecioarelor, legate de un șnur, este cel mai bun cadou pe care l-ai putut face vreodată cu ocazia insalării primăverii. Fecioarele sunt diafane și prețioase precum nestematele.

Taur

Mărțișorul perfect pentru Taur trebuie să fie unul valoros. Taurii se uită la preț și la calitatea cadoului ales, așa că nu te mira dacă te va refuza. Cele mai scumpe flori și cele mai împodobite mărțișoare (chiar dacă nu se pun neapărat la piept) sunt ideale pentru Tauri.

Capricorn

Mărțișorul în formă de fluturaș este cel care îl caracterizează cel mai bine pe nativul Capricorn. Acesta are o fire visătoare și are capacitatea de a se metamorfoza precum un fluture.

sursa: www.click.ro

Isterie și bătaie la metrou în București, din cauza tusei
Articolul anterior
Declarație oficială: 821 de persoane, infectate cu coronavirus în Italia. Jumătate dintre cei depistați pozitiv nu au simptome
Articolul următor
Alte articole interesante