Al Pacino: ,,Nu am nevoie de o soție frumoasă, pentru bani îi pot oferi orice înfățișare”

,,Frumusețea femeii m-a distrus emoțional atât de mult, încât abia am reușit să supraviețuiesc, dar mi-am învățat lecția. Frumusețea femeii pentru viața de familie este inutilă. Este suficient să fie drăguță. Frumusețea – este semnul pericolului”.

,,Știu asta din propria experiență. A fost o perioadă în viața mea când mi-am pierdut capul din cauza unei femei frumoase. Atât de tare încât am uitat de mine. Se întâmplă atunci când îți vezi idealul frumuseții și devii instantaneu dependent că trebuie să-l deții”, scrie în www.relatii.net.

,,Îți dorești ca ea să fie alături de tine, să o admiri doar tu. Este egoism? Da.

Acum înțeleg asta. Dar atunci când eram la fund, când eram dezasamblat în atomi și cuantificat, când psihicul meu a fost anihilat, ne-am despărțit. Nu a durut. La început. Durerea a venit mai târziu.

Mai cunosc câțiva bieți bărbați care timp de 10 ani după despărțirea noastră și-au pierdut capul, iar unul și-a pierdut chiar și funcția înaltă.

Frumusețea este semnul pericolului. Dacă o interpretăm greșit. Acum știu asta. M-am maturizat”.

Al Pacino a spus:

”Nu am nevoie de o soție frumoasă, pentru bani îi pot oferi orice înfățișare. Nu vreau o femeie bogată. Am deja totul. Nu am nevoie de o femeie afectuoasă. Aproape toate femeile devin așa pentru banii mei, iar cele care nu devin – le pot cuceri. Am nevoie de o soție decentă. Loialitatea și reputația bună nu pot fi cumpărate cu bani.”

Doar înțelepciunea femeii rezolvă problemele. Înțelepciunea femeii îi oferă timp bărbatului să o vadă pe cea de care are nevoie.

ANTA anunță înăsprirea controalelor la transportatorii de colete
Articolul anterior
Avertismentul unui medic: Poți să ai Covid, chiar dacă testul a ieșit negativ. Dacă ai simptome, izolează-te
Articolul următor
Alte articole interesante