Anca Serea, despre sexul într-o casă cu cinci copii: ,,Avem o saltea de calitate şi un pat rezistent’’

Unul din subiectele delicate în viața de cuplu, atunci când apar copiii, este aspectul legat de viața conjugală. Vedeta din România Anca Serea şi soțul ei, interpretul Adi Sână, au cinci copii, iar al şaselea e pe drum. Cu toate astea, cei doi reuşesc să găsească timp şi pentru dezmierdările din dormitor sau pentru o aventură departe de casă.

separator

Soții au dezvăluit detalii din dormitor. Cei doi îşi manifestă iubirea atunci când pleacă în vacanţă, când copiii dorm, sunt la şcoală sau sunt plecaţi în tabere sau la prieteni.

“Fie după ce adorm copiii, fie dimineaţa devreme, reuşim să ne întâlnim în dormitor. Pare un concept greu de imaginat atunci când eşti părinte de mai mulţi copii să te bucuri de intimitate. Copiii au aproape în permanenţă nevoie de noi, drept urmare ne solicită prezenţa, însă odată ce cresc şi înţeleg anumite noţiuni, îi învăţăm ce inseamnă o uşă închisă şi că trebuie să respecte spaţiul personal (nu doar pe al nostru, ci si pe al fraţilor lor)’’, scrie Anca pe blogul ei.

Anca şi Adi au o soluţie şi pentru partidele zgomotoase.

“Pentru a trece neobservaţi de simţurile ascuţite ale micuţilor noştri, păstrăm cât mai multă linişte în momentele intime. Avem o saltea de calitate şi un pat rezistent, aşa că nici nu se simte când suntem în cameră. Uneori mai pornim televizorul sau puţină muzică pentru a avea un fundal ambiental care să ne ajute nu doar la eliminarea oricarui sunet suspicios, ci şi la crearea unei atmosfere plăcute între noi’’, adaugă frumoasa brunetă.

sursa

Un autobuz cu copii moldoveni a luat foc în Bulgaria. Nu sunt victime
Articolul anterior
În sfârșit, împreună! Antonia, o mamă fericită alături de cei trei copii ai săi
Articolul următor
Alte articole interesante