Ce se întâmplă când un bărbat iubește cu adevărat?

Un bărbat care iubește cu adevărat va face tot posibilul pentru a te vedea fericită. Te va acceptă așa cum ești tu, cu bune și cu rele, cu calități și defecte, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase.

separator

Un bărbat care iubește cu adevărat te va privi precum un strop de magie în viața lui. Tipul de magie strălucitoare pe care o simți când privești soarele. Va avea grijă de sufletul tău, te va asculta, te va adora. Va fi acolo, lângă tine, zi și noapte.

Un bărbat care iubește cu adevărat te va respectă necondiționat – va respecta ce ești, cine ești, valorile tale, credințele tale, nevoile tale fizice, viziunea ta despre viață, defectele tale și trecutul tău.

Își va dori să te cunoască fără perdea și, la rândul sau, își va pune sufletul pe tavă în față ta. Va renunța la toate măștile și, la rândul lui, va învață odată cu tine ce înseamnă să fii vulnerabil într-o relație.

Își va dori să știe tot despre tine, cele mai mari visuri ale tale, temerile tale, grijile tale, nesiguranță ta, fobiile și îndoielile tale. Și te va iubi și mai mult pentru fiecare dintre acestea.

Va fi lângă tine în toate loviturile inevitabile ale vieții tale. Nu va fugi niciodată în momentele dificile, ci din contra, te va ține strâns de mâna și îți va reaminti că totul va fi bine. Va depune eforturi și va face compromisuri pentru a repara lucrurile și, indiferent de cât de dificil va fi, nu se va da bătut până când lucrurile nu vor reveni pe făgașul lor normal.

Un bărbat care iubește cu adevărat te va ascultă mereu, îți va da sfaturi și îți va respectă deciziile chiar dacă uneori nu va fi de acord cu ele.

Îți va spune ce simte pentru ține de fiecare dată când va simți nevoia.

Un bărbat care te iubește cu adevărat nu te va lasă niciodată să îți pui întrebări cu privire la dragostea lui. Pentru că nu va lasă să treacă nici măcar o zi fără să îți demonstreze cât însemni pentru el.

sursa: www.kudika.ro

Un Ministru al Justiției intervine în cazul fetiței luată cu mascați, pentru a fi adoptată în altă țară
Articolul anterior
Într-un oraș din nordul Norvegiei, soarele nu a mai apus de două luni
Articolul următor
Alte articole interesante