Cum să-l impresionezi în funcție de zodie

Chiar dacă nu te afli în situația unei prime întâlniri, într-o relație este plăcut să fii impresionat așa că îndrăznește. Iată câteva sfaturi în funcție de zodie legate de viitorul sau actualul partener.

separator

Berbec
Berbecii sunt înnebuniți după competiții și provocări fizice așa ca vei avea mare succes dacă îi propui să faceți o excursie. Însă nu uita că unui Berbec îi place întotdeuana să câștige, așa ca dacă va pierde de prea multe ori, relația chiar ar putea avea de suferit.

Taur
Taurii sunt adepții plăcerilor materiale. Cumpără-i câteva articole de îmbrăcăminte, dă-i sfaturi în diverse domenii și îi vei vedea încântarea pe chip. Dacă vei termina ziua prin a-i găti cina, se va simți răsfățat și te va considera ca un chef personal.

Gemeni
Gemenii adoră arta. Dacă veți face un maraton și veți critica apoi filmele va fi plăcut impresionat. De asemenea, îl poți prezenta unui director muzical sau actor și îi vei vedea entuziasmul.

Rac
Racii sunt foarte sensibili și simpatici. O plimbare pe marginea lacului poate fi benefică pentru amândoi căci vă veți putea relaxa în totalitate.

Leu
Leilor le place să iasă cu prietenii și să fie în centul atenției. Prezintă-i grupul tău de prieteni și arată-i că nu te temi să conversezi cu amicii săi. Petrecerile și locurile în care este înconjurat de atenție sunt locurile favorite ale unui Leu.

Fecioară
Fecioarele sunt foarte atente la detalii și de cele mai multe ori pot remarca mici lucruri pe care multă lume le trece cu vederea. Încearcă să găsești anumite lucruri pe care alții le-au ratat. Dacă vei remarca un detaliu înainte sa, va fi de-a dreptul impresionat.

Balanță
Balanțele nu suportă să fie singure. Atât timp cât vei fi tu și te vei baza pe naturalețe, situația va fi mai puțin stresantă. Adoră ieșirile în aer liber, așa că un picnic ar putea numai să vă prindă bine.

Scorpion
Scorpionii sunt amuzanți și adoră să cicălească. Imprevizibili, le place să le răspunzi cu aceeași monedă și să aibă întotdeauna dreptate.

Săgetător
Deși pot părea neinteresanți, Scorpionii au întotdeauna o țintă de atins. Întrebându-l despre visele sale și ceea ce dorește să facă în viață, îi vei câștiga nu numai interesul ci și încrederea. Acest subiect va duce la discuții și mai profunde și îl va face păe săgetător să se gândescă la un viitor pentru voi doi.

Capricorn
Capricornii pot fi destul de complicați, având momente când nimic nu-i mulțumește. Să ții pasul cu diferitele schimbări ce au loc în mintea unui capricorn este cheia către succesul relației voastre.

Vărsător
Orice Vărsător se va îndrăgosti de o conversație profundă. Deși adoră conversațiile inteligente în care poate dezbate diverse subiecte, are și momente când preferă să fie lăsat singur. Dacă respecți acest lucru, partenerul tău va fi impresionat și se va simți înțeles.

Pești
Peștii sunt gentili și plini de compasiune. Ativitățile intime, comune cum ar fi dormitul împreună, înotatul sunt cele care îl fascinează pe nativul din zodia pești. Simplitatea acestor acțiuni este ceea ce apreciază acestă zodie.

Sursa

Un moldovean s-a rătăcit în regiunea franceză Île-de-France. Se cere ajutor!
Articolul anterior
Donează sânge și dăruiește viață – iată unde poți să donezi sânge în localitatea ta!
Articolul următor
Alte articole interesante