Cum să-l impresionezi în funcție de zodie

Chiar dacă nu te afli în situația unei prime întâlniri, într-o relație este plăcut să fii impresionat așa că îndrăznește. Iată câteva sfaturi în funcție de zodie legate de viitorul sau actualul partener.

separator

Berbec
Berbecii sunt înnebuniți după competiții și provocări fizice așa ca vei avea mare succes dacă îi propui să faceți o excursie. Însă nu uita că unui Berbec îi place întotdeuana să câștige, așa ca dacă va pierde de prea multe ori, relația chiar ar putea avea de suferit.

Taur
Taurii sunt adepții plăcerilor materiale. Cumpără-i câteva articole de îmbrăcăminte, dă-i sfaturi în diverse domenii și îi vei vedea încântarea pe chip. Dacă vei termina ziua prin a-i găti cina, se va simți răsfățat și te va considera ca un chef personal.

Gemeni
Gemenii adoră arta. Dacă veți face un maraton și veți critica apoi filmele va fi plăcut impresionat. De asemenea, îl poți prezenta unui director muzical sau actor și îi vei vedea entuziasmul.

Rac
Racii sunt foarte sensibili și simpatici. O plimbare pe marginea lacului poate fi benefică pentru amândoi căci vă veți putea relaxa în totalitate.

Leu
Leilor le place să iasă cu prietenii și să fie în centul atenției. Prezintă-i grupul tău de prieteni și arată-i că nu te temi să conversezi cu amicii săi. Petrecerile și locurile în care este înconjurat de atenție sunt locurile favorite ale unui Leu.

Fecioară
Fecioarele sunt foarte atente la detalii și de cele mai multe ori pot remarca mici lucruri pe care multă lume le trece cu vederea. Încearcă să găsești anumite lucruri pe care alții le-au ratat. Dacă vei remarca un detaliu înainte sa, va fi de-a dreptul impresionat.

Balanță
Balanțele nu suportă să fie singure. Atât timp cât vei fi tu și te vei baza pe naturalețe, situația va fi mai puțin stresantă. Adoră ieșirile în aer liber, așa că un picnic ar putea numai să vă prindă bine.

Scorpion
Scorpionii sunt amuzanți și adoră să cicălească. Imprevizibili, le place să le răspunzi cu aceeași monedă și să aibă întotdeauna dreptate.

Săgetător
Deși pot părea neinteresanți, Scorpionii au întotdeauna o țintă de atins. Întrebându-l despre visele sale și ceea ce dorește să facă în viață, îi vei câștiga nu numai interesul ci și încrederea. Acest subiect va duce la discuții și mai profunde și îl va face păe săgetător să se gândescă la un viitor pentru voi doi.

Capricorn
Capricornii pot fi destul de complicați, având momente când nimic nu-i mulțumește. Să ții pasul cu diferitele schimbări ce au loc în mintea unui capricorn este cheia către succesul relației voastre.

Vărsător
Orice Vărsător se va îndrăgosti de o conversație profundă. Deși adoră conversațiile inteligente în care poate dezbate diverse subiecte, are și momente când preferă să fie lăsat singur. Dacă respecți acest lucru, partenerul tău va fi impresionat și se va simți înțeles.

Pești
Peștii sunt gentili și plini de compasiune. Ativitățile intime, comune cum ar fi dormitul împreună, înotatul sunt cele care îl fascinează pe nativul din zodia pești. Simplitatea acestor acțiuni este ceea ce apreciază acestă zodie.

Sursa

VIDEO! Imagini cu doi bătrâni care vor să se dea cu sania au amuzat tot Internetul

Video devenit viral in online! În imagini apar doi bătrâni care încearcă să se dea cu sania.

„Problema este că noi căutăm pe cineva lângă care să îmbătrânim, în timp ce secretul este sa găsim pe cineva lângă care să rămânem copii.”, scrie autorul postării.

Imaginea zilei: Cum arată zebrele din Chişinău pe care mor pietoni

Cum, în 2023, nu trebuie să arate o trecere pentru pietoni în Chişinău? Răspunsul simplu îl puteţi vedea în fotografia postată de autoblog.md care nu mai are nevoie de niciun comentariu.

Anul 2023 a început extrem de prost în ce priveşte numărul de accidente cu implicarea pietonilor şi o parte din vina pentru producerea acestora revine infrastructurii prost amenajate, deşi nu se recunoaşte asta. După cum a declarat expertul Ilie Bricicaru, infrastructura rutieră din preajma trecerilor pietonale trebuie gândită într-un mod în care să fie exclus orice risc de accident, însă…

Însă la ce evoluţie sau revoluţie să ne așteptăm, când elementarul lipsește?! În imagine este o trecere pentru pietoni de pe strada Grenoble, din preajma podului de Telecentru, una des folosită pentru că altele nu se găsesc chiar aproape. Trecerea pe aceasta nu este dirijată de vreun semafor, astfel că pietonii speră mereu că li se va ceda, însă din cele observate şi de noi nu se întâmplă de fiecare dată.

Deşi există indicatoare rutiere care nu se observă excelent din cauza numărului mare de maşini în trafic, inclusiv parcate în preajmă, în mod normal un şofer ar sesiza mai bine apropierea de o trecere, pe timp de noapte, dacă ar fi bine marcată cu un alb intens şi uşor reflectorizant. De iluminare nu mai spunem nimic, căci asta ar fi un lux pentru bugetul Primăriei, comparativ cu semafoarele inteligente…

Încă o remarcă ar fi în privinţa vehiculelor de mare tonaj şi înalte. Să presupunem că acest camionagiu din Ucraina s-a cam rătăcit, dar în general astfel de maşinării nu au ce căuta pe astfel de străzi. Acestea pot spori riscul producerii de accidente cu pietoni, inclusiv din cauza dimensiunilor, devenind un impediment în câmpul vizual al altor participanți la trafic, dar al pietonilor. În acest caz, mamele cu copii au început să traverseze strada prin spatele TIR-ului, însă pe contrasens doar şoferul din Mercedes a observat asta, iar cel din Alfa Romeo într-un ultim moment, oprindu-se practic pe trecere.

Aşadar, mai este mult de lucru pentru a securiza trecerile pentru pietoni din Chişinău şi recomandăm administratorului principal al oraşului, împreună cu echipa sa, să se ocupe de administrarea problemelor reale, nu de politică. Ori aplicarea unui marcaj proaspăt, inclusiv pe această trecere, este planificată abia în al doilea mandat?…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi, mai scrie autoblog.md.

VIDEO! Imagini spectaculoase cu o bătaie între doi urși, surprinse într-o pădure din județul Suceava

Imagini foarte rare și spectaculoase cu o confruntare puternică între doi urși au fost surprinse într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Broșteni din cadrul Direcției Silvice Suceava, scrie hotnews.ro.

„Urșii sunt animale teritoriale și au habitatul în pădurile întinse de munte și cele dese din zonele deluroase. În căutarea hranei, urșii fac deplasări lungi, folosindu-și toate simțurile, în special cel olfactiv, foarte dezvoltat. Hrana lor este predominant vegetală, dar se hrănesc și cu pești, cervide, mamifere mici, până la păsări sau ouă de păsări și insecte”, scrie Romsilva pe pagina de Facebook.

Imaginile au fost surprinse de un angajat al Direcției Silvice Suceava, Ionel Moroșanu, și postate pe Facebook de Romsilva.

Un moldovean s-a rătăcit în regiunea franceză Île-de-France. Se cere ajutor!
Articolul anterior
Donează sânge și dăruiește viață – iată unde poți să donezi sânge în localitatea ta!
Articolul următor