Elenei Agheni îi place să gătească de mică, iar această pasiune vine din familie. Însă, după ce a devenit mămică, tânăra a descoperit că are o atracție deosebită față de torturi. De atunci, Elena nu-și închipuie viața fără deserturile cu care-i alintă pe cei dragi, iar în viitor se gândește să transforme acest hobby într-o afacere.
- Elena Îmi place să gătesc de mică, însă am început să fac torturi cu 3-4 ani în urmă, fiind în concediu de maternitate.
- Elena Pasiunea mea pentru gătit vine de la sora mai mare, care mereu a fost un exemplu pentru mine. Suntem o familie mare și primitoare, astfel gătesc mult pentru cei dragi, răsfățându-i nu doar cu bucate alese, dar și cu deserturi.
- Elena Am prins așa un obicei, să merg cu câte un tort-cadou pe la zile de naștere, făcut cu multă dragoste și pasiune, cred că ,,dragostea trece prin stomac,, și astfel îmi alint soțul, fetița, pe cei dragi și apropiați cu deserturile mele.
- Elena Torturile făcute de mine conțin diferite ingrediente, pentru că îmi place să experimentez, dar țin neapărat să fie de cea mai înaltă calitate. Lucrez doar cu produse naturale, proaspete, ouă și lactate de casă. Astfel, se deosebesc ca gust, aspect, dar și greutate, pentru că grăsimile vegetale sunt mai ușoare decât cele animale.
- Elena În ultima perioadă, moldovenii preferă mai mult torturile hand-made, pentru că de obicei acestea sunt personalizate. Dacă clientul preferă ciocolata, îl fac cu ciocolată, dacă fructele, atunci îl decorez cu multe fructe. Torturile chiar sunt mai gustoase fără coloranți, emulgatori, conservanți și margarină. În plus, torturile de casă sunt făcute cu multă dăruire și pasiune.
- Elena Sigur, mi-au trecut multe gânduri și idei de a transforma pasiunea într-o afacere, însă, deocamdată, am altă activitate, iar din cauza lipsei de timp, rămâne doar la nivel de hobby.