E de culoare! ,,Cel mai sexy bărbat în viață” a fost desemnat de revista People

Actorul britanic Idris Elba, despre care au existat recent speculaţii că ar putea fi următorul interpret al agentului James Bond, a fost desemnat „Cel mai sexy bărbat în viaţă” pe anul 2018 de revista People.

separator
Actorul în vârstă de 46 de ani, născut la Londra, a declarat că nu i-a venit să creadă atunci când a fost anunţat de către revistă. „Reacţia mea a fost ‘Să fim serioşi, imposibil. Pe bune?'” Elba a declarat pentru revista People: „Am stat în faţa oglinzii. M-am privit. M-am gândit ‘Da, eşti un pic sexy astăzi’. Dar ca să fiu cinstit, a fost doar un sentiment plăcut. A fost o surpriză plăcută, cu siguranţă mi-a crescut încrederea în mine”.

Idris Elba a câştigat un Glob de Aur pentru rolul principal în serialul poliţist de televiziune produs de BBC ”Luther”, a interpretat un zeu din mitologia nordică în producţia ”Thor” şi a apărut în serialul american de televiziune ”The Wire”.

Blake Shelton, Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney şi Channing Tatum se numără printre vedetele care au primit această titulatură în ultimii ani, scrie realitatea.net.

Peste două milioane de apeluri recepționate la 112. Cel mai mult oamenii sună la ambulanță și poliție
Articolul anterior
Mai multe imagini cu tinere cad din mașină, cu conținutul poșetei împrăștiat pe jos. Ce se întâmplă?
Articolul următor
Alte articole interesante