Tatiana Heghea a lansat un proiect inedit de-ți trec fiorii

Recent, interpreta Tatiana Heghea a lansat un proiect inedit dedicat FEMEII!. Ideea acestuia a apărut din trăirea emoțiilor personale, dar și fiind inspirată de doamnele din jurul ei, care au făcut-o să înțeleagă că femeia este un univers.

separator

Se pare că ideea de a vizualiza emoțiile și trăirile le-a plăcut femeilor noastre. De aceea, îți propun și ție să vezi acest filmuleț de suflet, care timp de 24 de ore de la postarea pe pagina de facebook a Tatianei, a adunat peste 5000 de vizualizări și peste 100 de distribuiri.

„Atâtea exemple de femei unice în viața mea! Este un proiect unde îmi propun să sensibilizez femeile aparent puternice. Să motivez femeile aparent slabe și să inspir femeile la general. Este un proiect unde vom uni trei puteri: puterea gândului, a muzicii și a emoției de femeie. Desigur proiectul va avea și o denumire, deocamdată este doar un episod pilot. Însă, reacțiile și feedbackul ne motivează să continuăm. Alături de Petru Gașpar vom filma cele mai deosebite stări ale unei femeie pe care eu mi-am asumat să le redau vocal și fizic.”

Tatiana ne-a dezvăluit că proiectul este unul de suflet, prin care își propune să scoată în evidența frumusețea lăuntrică a femeii – care inspiră nu doar prin cântec, cum este în cazul ei, dar și prin multe alte lucruri din jur. Fie că este interpretă, actriță, profesoară, femeie de afaceri, soție, mamă sau chiar bunică, ea totuși rămâne a fi femeie – baza originilor noastre și darul divin al omenirii. Totodată, este un proiect unde vor fi prezente stări de la euforie până la dramă… De menționat că, alături de videographerul Petru Gașpar, Tatiana va filma o serie de video-uri dedicate trăirilor și sentimentelor unei femei.

To be continued…

Panică la bord. Un avion cu 88 de moldoveni s-a întors din zbor pe Aeroportul Chișinău
Articolul anterior
O femeie din Rusia a născut în magazin. Nașterea s-a declanșat fulgerător. Video!
Articolul următor
Alte articole interesante