Adoră să fie soție și mamă. Iar de când a apărut Boris în viața ei, nu se mai teme de întuneric și singurătate

Lenuța Gheorghiță întotdeauna este în vizorul publicului, dar mai rar îl vedem în fața camerelor pe cardinalul ei din umbră. Boris Cojocaru este paratrăsnetul care echilibrează emoțiile de acasă. Au doi copii minunați care au adus și mai multă armonie în familie, deși, mai rar îi lasă pe mami și tati în doi.

separator

Până și dormitorul a fost ales să fie foarte mare, ca să încapă la somn toată familia.

Apropo de dormitor, pe carcasă și la saltea nu s-a economisit. Lenuța și Boris sunt gata să investească în lucruri care le oferă confort ani de zile. Așa, au pus ochiul și pe noutatea de saltea de la Dormeo, Ergo Confort, care este cea mai ergonomică saltea cu o structură unică din 5 straturi. Este concepută pentru sprijin și confort maxim, ajustându-se rapid formei corpului.

#usideschise Radmila Popovici: discriminare în domeniu, relația cu tata și drumul către a scrie

O discuție despre tinerețe fără bătrânețe cu o poetă autentică din Moldova. Radmila Popovici ne împărtășește secretele ei de a fi creativă și cel mai important, ne învață cum să ne împrietenim cu scrisul. Ne-am obișnuit să vânăm perfecțiunea și să ignorăm umanul. Trăim viața la repezeală fără a ne opri la prezent. Nu discutăm despre subiectele tabu, cum ar fi rolul adevărat al femeii în societate, și lăsăm feminismul să preia locul feminității. Astăzi la #usideschise, cu Aura, lăsăm viața să curgă natural la Complexul Turistic Costești.

#stilunic – Mariana Șura:”Mai bine rochii sirenă decât în așa ținută!”

Ne-a tot promis că vine la emisiunea, dar avea interpreta un scop bine determinat: să slăbească. Dacă i-a reușit vedeți în noua ediție #stilunic cu Mariana Șura și Nicoleta Adam. Are un stil care nu tare este deschisă să îl schimbe, își cunoaște atuurile și minusurile, și nu vrea să renunțe la comoditatea doar pentru a fi plăcută cuiva. Vă invităm la mult umor, lecții de stil, transformări și discuții! Să curgă comentariile, like-urile și reacțiile pozitive.

Vizionare plăcută!

#usideschise Anatol Durbală: astrologie, filmele în Moldova, importanța mamei, soției și a copiilor

Omul care scrie o postare pentru el, în 2 minute, dar care ajunge să atingă inimile a sute de mii de oameni. Cel care face ce îi place, ce a învățat și în ce și-a depus energia ani la rând. Anatol Durbală, cel care nu poate fi descris în câteva fraze.
Iar această discuție a fost ca o enciclopedie care se scrie sub ochii noștri. #usideschise îți oferă ocazie să descoperi un Anatol realist, visător, optimist și dornic de a crea cât mai multe.


Prins la Complexul Turistic Costești alături de Aura, acest om minunat ne amintește cât de important este respectul de sine, cum el ne reprezintă în lume și cum siguranța pe sine este cu adevărat forța care guvernează universul.
O discuție despre adevăratele valori, astăzi, la #usideschise, cu Aura.

O educatoare din China, condamnată la moarte. A otrăvit 25 de copii
Articolul anterior
Inundații la Comrat. Zeci de gospodării distruse
Articolul următor