Adoră să fie soție și mamă. Iar de când a apărut Boris în viața ei, nu se mai teme de întuneric și singurătate

Lenuța Gheorghiță întotdeauna este în vizorul publicului, dar mai rar îl vedem în fața camerelor pe cardinalul ei din umbră. Boris Cojocaru este paratrăsnetul care echilibrează emoțiile de acasă. Au doi copii minunați care au adus și mai multă armonie în familie, deși, mai rar îi lasă pe mami și tati în doi.

separator

Până și dormitorul a fost ales să fie foarte mare, ca să încapă la somn toată familia.

Apropo de dormitor, pe carcasă și la saltea nu s-a economisit. Lenuța și Boris sunt gata să investească în lucruri care le oferă confort ani de zile. Așa, au pus ochiul și pe noutatea de saltea de la Dormeo, Ergo Confort, care este cea mai ergonomică saltea cu o structură unică din 5 straturi. Este concepută pentru sprijin și confort maxim, ajustându-se rapid formei corpului.

#usideschise cu Nicoleta Adam: despre copilăria fără tata, relația cu bărbații și de ce trebuie să demonstreze că are și creier

Prezentatoare emisiunii #stil unic de pe unica.md a fost invitata Aurei la noua ediție #usideschise. Este printre cele care foarte rar oferă interviuri și deseori este privită ca un copilaș mic fără prea multă experiență. De-a lungul carierei a fost pusă deseori în situația să demonstreze că mai are și creier, nu este doar frumoasă. Muncitoare de felul ei, a tot fost pusă la diverse încercercări și mulți cred despre ea că vine din o familie unde a trăit doar în puf. Dar totuși, cine este Nicoleta Adam, cum i-a reușit să se manifeste deși a rămas fără tata la doar 8 ani și de ce încă nu se vede măritată – aflați în această ediție!

CONCURS la #stilunic:”Te poți alege cu un certificat de 1000 lei”!

Salutare la o ediție mai specială #stilunic. Pentru că astăzi avem o noutate fenomenala pentru voi: Unica.md și Centrul Comercial Unic a decis să pună la cale un CONCURS.

Regulile sunt foarte simple:👇👇👇

1. Răspunde în comentarii:”Ce cumpărături faci deobicei la UNIC?”

2. Like pagina de Facebook UNIC Centru Comercial – https://www.facebook.com/UNIC.mmd

3. Like pagina de Instagram: www.instagram.com/unic.md

4. Like Unica.md – https://www.instagram.com/revistaunica.md/

Vom anunța câștigătorul pe data de 06 octombrie!💞

#stilunic cu Cătălin Lungu:”Îmi zic oamenii că ar vrea să aibă încrederea mea, să se îmbrace ca mine”

Cătălin Lungu, alias Zero Doi este invitatul de astăzi al emisiunii #stilunic. Deși nu este un amator al shoppingului, a acceptat invitația Nicoletei Adam de a fi prezent la emisiune și a încerca câteva stiluri de ținute. Și dacă tot l-am prins la UNIC, i-am dat și câteva provocări să încerce. Cum s-a descurcat și cât de deschis a fost – vedeți în ediția de astăzi #stilunic!

O educatoare din China, condamnată la moarte. A otrăvit 25 de copii
Articolul anterior
Inundații la Comrat. Zeci de gospodării distruse
Articolul următor