Cea mai simplă metodă care-ți asigură partide de sex memorabile

În orice domeniu, cel mai important lucru este comunicarea, iar lipsa acesteia duce la neînțelegeri, certuri și alte lucruri urâte. Cercetătorii susțin că și în așternut trebuie să existe discuții, altfel partenerul nu are de unde ști ce-ți dorești de la el.

separator

30-best-sex-toys-social-3

Visele noastre reprezintă un aspect intim al fiecărei persoane, ele reflectând aspecte strict personale, spune autorul studiului, Michael Rodhe Olsen.

Aşadar, dacă alegi să împărtăşeşti visele tale partenerului, acest gest vă va apropia mai mult, căci veţi vorbi despre lucruri despre care nu apucaţi să vorbiţi prea des. În unele cazuri, mai spune expertul danez, nu este nevoie să îi dăm partenerului toate detaliile din vis.


De exemplu, dacă celălalt este în visul tău prizonier, iar tu eşti gardianul care controlează totul, totul trebuie ţinut secret. Olsen spune că este bine să îi povestim celuilalt visele în care apar factorii ce ne stresează zilnic, transmite realitatea.net.

În acelaşi studiu s-a ajuns la concluzia că, de-a lungul timpului, oamenii din cupluri îşi împărtăşesc unul altuia tot mai puţine vise.

Specialistul din Danemarca este de părere că ar trebui să ne povestim visele doar o dată pe săptămâna şi să nu le dezvăluim chiar pe toate, în special când îţi visezi un fost partener într-o postura ce are legătură cu sexul.

 

Nicoleta Nucă, schimbare radicală de look. E roșcată și cu breton
Articolul anterior
Cele mai șocante ținute de pe covorul roșu
Articolul următor
Alte articole interesante