De ce mi-am înșelat soțul? 3 istorii adevărate

În relațiile nesănătoase, de cele mai multe ori unul dintre parteneri își cautăfericirea în brațele unei a treia persoane. În unele cazuri, acestea se transformă în căsnicii de durată, iar în altele, sunt doar niște aventuri trecătoare. Cert este că de fiecare dată există anumite motive pentru care unul dintre parteneri calcă strâmb.

separator

4-metode-de-razbunare-pentru-ca-te-a-inselat
SOȚUL MEU ERA ABUZIV. AVEAM NEVOIE DE CONFORT.

„Din ziua în care m-am căsătorit am realizat că a fost o greșeală”, spune Elizabeth*, în vârstă de 50 de ani.

„Soțul meu era abuziv, voia să dețină mereu controlul, se aștepta să renunț la job pentru a avea grijă de gospodărie.”

La un an după ce s-a căsătorit, a început să aibă o relație cu un coleg de muncă.

„Nu îmi făceam iluzii că sunt îndrăgostită, dar experiența mi-a deschis ochii. Am aflat că pot găsi persoane care să mă facă să mă simt bine cu mine însămi, să mă facă să râd, să mă respecte pentru ceea ce sunt. Aventura mea m-a ajutat să mă cunosc mai bine și mi-a dovedit că pot duce o viață bună fără soțul meu. De asemenea, mi-a dat curajul să divorțez. După 25 de ani, sunt căsătorită cu un om minunat. Ne facem fericiți unul pe celălalt și niciodată nu încercăm să ne schimbăm unul pe celălalt.”


M-AM RĂZGÂNDIT ÎN LEGĂTURĂ CU A AVEA COPII, IAR EU ȘI SOȚUL MEU NE-AM ÎNDEPĂRTAT UNUL DE CELĂLALT.

Când Vanessa*, în vârstă de 28 de ani, s-a căsătorit, atât ea, cât și soțul său abia așteptau să facă un copil. După aceea, însă, ea a dorit să se concentreze mai mult asupra carierei sale, iar copiii parcă nu mai puteau face parte din peisaj. Soțul său a fost foarte rănit de acest lucru și a început să o îndepărteze constant, scrie cosmopolitan.ro.

„Ne certam foarte des și nu făceam decât să ne rănim unul pe celălalt. Într-o noapte, am văzut că încerca să își dea jos rpezervativul pe furiș pentru ca eu să rămân însărcinată, iar din acel moment viața noastră sexuală s-a terminat”. Lipsa intimității sexuale a înpins-o să aibă o aventură ce a durat un an și care s-a terminat când soțul ei a prins-o în fapt. Cei doi au mers la terapie de cuplu, dar s-au dus la psiholog și separat, iar în final au reușit să își salveze căsnicia. Cea mai mare lecție pe care am învățat-o a fost că dacă o căsnicie nu funcționează, soțul este doar 50% de vină, restul ești tu.”

ERAM PLICTISITĂ ȘI NEFERICITĂ.

La 35 de ani, Barbara părea că duce o viață de vis: avea o casă frumoasă, un soț iubitor și doi copii minunați – dar era nefericită.

„Soțul meu era un bărbat grozav, dar eram incredibil de plictisită.”

Într-o călătorie de afaceri, ea l-a cunoscut pe Bob și între ei a apărut imediat o atracție puternică.

„M-am îndrăgostit instant și mi-am părăsit soțul și orașul pentru a mă muta la Bob, în Australia. Am devenit puternică și independentă. Asta s-a întâmplat acum 25 de ani, iar acum eu și Bob suntem căsătoriți, avem 5 copii împreună și 10 nepoți.”

Fotbalistul Ion Jardan mâine se însoară
Articolul anterior
Levănțica te scapă de durerile de cap
Articolul următor
Alte articole interesante