Tatiana Heghea: “Valorile mă depășesc și mă fac fericită!”

Este o fire romantică,  dulce,  amară, bună și rea în același timp. Iubește frumosul și emană celor din jur doar emoții pozitive. După aceste criterii poate fi caracterizată tânăra

separator
interpretă Tatiana Heghea, care demonstrează că talentul are un cuvânt de spus.

Tatiana Heghea Valorile mă depășesc și mă fac fericită!

Trucurile frumuseții tale…

Le-am moștenit de la părinții mei. De la tatăl meu cel mai frumos și sincer zâmbet,  iar de la mama feminitate și naturalețe. Însă pentru oricare femeie trucurile care garantează frumusețe exterioară și interioară sunt: zâmbetul, feminitatea și naturalețea în orice împrejurări.

Calitățile și defectele Tatianei Heghea ar fi…

Dacă sincer mi-ar fi mult mai plăcut să aud calitățile mele de la oamenii care mă înconjoară. O calitate depistată și apreciată de către ei, mă face exorbitant de fericită și împlinită. Cât despre  defecte. O femeie fără defecte cred că pe alocuri plictistește. Eu fiind o fire vie care trăiește la o intensitate maximă, bineînțeles că le am.

Ce valoare au banii pentru tine?

O Doamne, banii  sunt atât de jos în lista mea. Am fost crescută într-o familie unde banii erau nici puțini, nici mulți. Părinții mi-au introdus o listă de valori și mi-au explicat că dacă voi ține cont de ele, voi fi un om respectat și apreciat. Astfel: VALORILE MĂ DEPĂȘESC ȘI MĂ FAC FERICITĂ!

Bărbatul ideal…

Cred că am renunțat de mult la expresia asta, o folosesc doar în glumă uneori. Totuși bărbatul ideal ar fi cel care găsește cheia către inima mea, care îmi este alături, care mă provoacă la lucruri mărețe, care știe să mă facă să râd și la brațul căruia merg încrezută și protejată.

Cum decurge o zi obișnuită din viața ta?

De obicei un om din domeniul artei este caracterizat ca fiind spontan și flexibil. Iar orarul unei zile la un om artistic este la fel: spontan și flexibil. Sunt zile când nu reușesc nici să mănânc și sunt zile când îmi permit luxul să lenevesc până la ora 12.00.

Cum se simte Tatiana Heghea în 2013?

Încep prin a specifica că am încheiat anul 2012 cu o lansare de videoclip, o dedicație pentru toți cei pe care îi iubesc. Am primit nenumărate laude, aprecieri  și bineînțeles critici pe care de mult le așteptam. Am devenit mult mai responsabilă, pentru că știu, mi-am provocat fanii, iar așteptările sunt și mai mari. Însă în 2013 indiferent de zi, an și lună, mă simt extraordinar. Pozitivă, cu idei noi și pregătită să evolueze cu brio la selecția națională: Eurovision 2013.

Ce ți-ai propus să realizezi în acest an?

Eu sunt o perfecționistă, am un sac de idei și îmi doresc să realizez multe lucuri care țin nu numai de muzică… dar care sunt din aceeași bucătărie. La moment mă bucur că realizez idee cu idee. Merg pas cu pas către împlinire profesională, dar în același timp savurez și trăiesc emoțional micile succese. Îmi doresc să evoluez frumos la selecția națională Eurovision. Să dau o petrecere de zile mari pe data de 9 martie,  când fac un jubileu  frumos în viața mea. Iar despre alte planuri de viitor promit că Unica.md v-a fi prima care va afla .

O urare pentru cititoarele unica.md

Urez la toate doamnele țărișoarei noastre un an frumos și unic!

Text: Iulia Arnaut

Teo Trandafir și-a găsit o nouă profesie!
Articolul anterior
Preselecţia pentru proiectul „Slăbeşte Sănătos”!
Articolul următor
Alte articole interesante