Adriana Ochișanu în rolul Annei Karenina: ”Spre deosebire de mine, ea a luptat dar a pierdut…”

Adriana Ochișanu, timp de câteva ore,  a intrat în pielea Annei Karenina, un rol pe care nu toate femeile ar avea curajul să-l trăiască. Straiele, atitudinea și unele sentimente i s-au potrivit ca o mănușă, ținând cont că a trecut și ea prin focul și para opiniei publice, atunci când a decis să pună capăt unei căsnicii și să-și încerce norocul alături de un alt bărbat.  Sunt 3 ani de la divorț, timp în care Adriana Ochișanu a ocolit întrebările incomode ale jurnaliștilor și a încercat, pe cât e posibil, să nu aplece urechea la bârfe și cârcoteli. A fost criticată, i s-au spălat rufele în public, dar n-a dat înapoi. În cazul ei, romanul are un happy-end.

separator

Despre Anna Karenina…O femeie care a trecut printr-o dramă. N-am văzut un zâmbet pe fața ei. Cred că dragostea a fost de vină. Dacă ai un caracter puternic, dobori orice zid. Anna Karenina a luptat, dar a pierdut. M-am regăsit în acea perioadă. Până la urmă secolul XIX rămâne a fi cel mai frumos, când femeile se îmbrăcau într-un fel anume. Iar doamnele de clasă se deosebeau prin maniere.

3 ani de la divorț… Mai mediatizat divorț în Moldova n-a fost. Ne vânau reporterii și la 6 dimineața, îmi era frică să ies din casă. Să trăiești într-o familie celebră, să știi să camuflezi toate neajunsurile cuplului, e foarte complicat pentru o femeie. Oricum, lumea simte când ceva nu merge. Decât să trăiești pentru ochii lumii, mai bine să-ți trăiești viața frumos. Să-ți trăiești viața ta nu a altcuiva.

Îmi spuneau: Gata, ai divorțat, s-a zis cu cariera ta. Mulți mi-au zis să analizez ce fac. Eu m-am gândit că Dumnezeu le vede pe toate și fiecare dintre noi are un loc sub soare.

imagestudio (4) imagestudio (5)

Depresie…Când vezi atâtea răutăți, cedezi la un moment dat. Vroiam să mă izolez și să nu mai ies niciodată din casă, să nu mai cânt. Dar este Dumnezeu pe lumea asta. Întotdeauna parcă simțeam că cineva mă vorbește și mă judecă pe la spate pentru ceea ce am făcut. Poate nici nu era adevărat.

Să trăiești 17 ani într-o căsnicie și s-o iei de la zero e foarte greu.

Am avut tentative să nu mai revin în scenă. Trebuia să o iau de la capăt. Dar cu ajutorul unor oameni buni, care au crezut și cred în mine, am izbutit.

imagestudio (8) imagestudio (7)

Gura lumii…Noi nu trăim cu lumea, ca să aplecăm urechea la ce ne învață alții. Până în prezent sunt sunată, iar la spectacole sunt abordată de doamne care s-au trezit în aceeași situație ca și a mea, care au frica să rupă o căsnicie și să răsfoiască o nouă filă în viață. Îmi mulțumeau că le-am dat încredere și forțe să meargă până la capăt și să-și demonstreze că sunt puternice.

imagestudio (10) imagestudio (11)

Despre Sergiu…Am puterea să merg mai departe alături de omul iubit, care mă acceptă așa cum sunt. Eu de felul meu sunt mai uitucă, îngraș porcul pe ultima sută de metri,  la fel ca și restul oamenilor de creație. El este un bărbat ordonat. Îmi place grija asta a lui. Dar ca să simți copilul din tine trebuie și tu să dăruiești căldură și atenție. Chiar dacă a trecut și el prin momente dificile, n-am simțit niciodată că vrea să dea bir cu fugiții sau să facă câțiva pași înapoi ca racul. Este o persoană mai retrasă, nu-i place să iasă în evidență. N-aș vrea să-l prezint lumii cu forța. Și așa suntem văzuți împreună pe la petreceri. Eu zic să lăsăm lucrurile așa cum sunt.

imagestudio (13) imagestudio (14)
imagestudio (15)
imagestudio (17)
imagestudio (23)
imagestudio (21) imagestudio (20)
imagestudio (19) imagestudio (24)
imagestudio (28)

Locație: Mami Co
Coafură: Angela Ștefăneț

Image Studio 2Studioul foto-video „Image Studio”

Adresa: str. Albișoara 4,
C.C. Atrium, et.2, of. 213
Tel.: 0 687 7-72-91; 0 687 7-72-92
Email: info@imagestudio.md

Beauty House Salon (Make-up Artist Gabriela Ciubară)

Adresa: str. București 98 (Lazo), Chişinău
Tel: +373 22 840404

Elena Băsescu a născut un băieţel. Foto
Articolul anterior
Bătaie la Miss Amazon 2015. O participantă a smuls coroana de pe capul învingătoarei!
Articolul următor
Alte articole interesante