Cristina Cozma despre iubirea vieții sale!

În luna dragostei – celebrăm iubirea. Sentiment care aduce fluturași în stomac, scântei în obraji, tremur în corp și fericire nemărginită. Fapt care ne-a decis, să răscolim amintirile și să o provocăm pe actrița Cristina Cozma să ne vorbească despre jumătatea sa.

separator

De trei ani este căsătorită cu iluzionistul Garry Cozma, iar rodul dragostei lor sunt cele două fetițe, pe nume Eva și Lia!!!

  • unicamdunica.md Cum l-ai cunoscut pe soțul tău și când a fost prima întâlnire romantică?

  • Cristina C.Pe Garry l-am întâlnit la petrecerea unor prieteni încă în 2009. Dar prima întâlnire romantică a fost, abia în 2015, la ziua lui de naștere…Totul a decurs foarte repede și peste 4 luni deja m-a cerut de soție!
  • unicamdunica.mdCare sunt cele trei cuvinte care ar defini „dragostea”?

  • Cristina C.Cele trei cuvinte sunt: înțelepciune, răbdare și reciprocitate!

  • unicamdunica.mdCum l-ai descrie pe soțul tău, în câteva cuvinte?

  • Cristina C.Garry e un soț foarte atent, grijuliu și romantic. Un tată excepțional. Și foarte iubitor!!!



Echipa unica.md îi urează familiei Cozma mulți ani fericiți împreună!!!

#stilunic cu Cătălin Lungu:”Îmi zic oamenii că ar vrea să aibă încrederea mea, să se îmbrace ca mine”

Cătălin Lungu, alias Zero Doi este invitatul de astăzi al emisiunii #stilunic. Deși nu este un amator al shoppingului, a acceptat invitația Nicoletei Adam de a fi prezent la emisiune și a încerca câteva stiluri de ținute. Și dacă tot l-am prins la UNIC, i-am dat și câteva provocări să încerce. Cum s-a descurcat și cât de deschis a fost – vedeți în ediția de astăzi #stilunic!

Noutate în Moldova! A fost deschis primul magazin cu detergenţi la kilogram

Luând în considerare că în ultima perioadă tot mai multe persoane se străduie să reducă consumul de plastic inutil, să reutilizeze recipientele și să folosească produse cât mai calitative dar la un preț atractiv: în Chișinău a fost deschis primul magazin atipic. Este unul mai deosebit și care a căpătat o încredere în rândul multora datorită faptului că poți găsi produse de curăţenie în sistem vrac și mai și ești încurajat să îți aduci propriile recipiente. Este un concept răspândit din Italia, de unde a și venit idee de a deschide așa magazin. În reportaj poți vedea varietatea de produse și plusul de ce să ajungi la ei!

#mamasita: Tatiana Heghea –“Am intrat în dormitor și când am tras un bocet, de acela isteric”

Interpretă, soție, prezentatoare de nunți și mama a trei copii – aceste roluri le putem cu brio atribui invitatei de astăzi la emisiune #mamasita, Tatiana Heghea. Ne-a povestit despre relația cu picii și cum reușește să combine atât de bine cariera și familia.

Am prins-o și în un moment emoționat, când ne-a povestit drama prin care a trecut.

Doi copii din Edineț au dispărut fără urmă!
Articolul anterior
Cum arată mama lui Meghan Markle?
Articolul următor