#InstantControl: 33 de întrebări în 4 minute, răspunde Kornelia Ștefăneț

Dăm start unui nou proiect marca Unica.md: InstantControl! Un proiect care îi vizează pe “influencerii” de acasă. Aceștia vor răspunde la 33 de întrebări în doar 4 minute.

Află din video dacă invitata de astăzi s-a ales cu premiul oferit de partenerul ediției ALL SLIM.

#SKINCHALLENGE ep.2: Ce rezultate au obținut primele două participante, Aliona Triboi și Liuba Spînu

A trecut o săptămână de când am lansat provocarea #SkinChallenge și suntem încântați de progresul făcut de participantele noastre. În ediția de astăzi vă prezentăm drumul făcut de primele două femei curajoase care au învățat să-și îngrijească corect tenul, folosind produsele de înaltă calitate de la Viorica Cosmetic. Fiecare dintre ele a descoperit beneficiile unei rutine de îngrijire bine structurate, adaptate tipului lor de piele. Cu ajutorul experților noștri și al produselor Viorica Cosmetic, aceste participante și-au îmbunătățit considerabil sănătatea și aspectul pielii. Deasemenea te invităm să le afli și istoria, ce le-a făcut să spună DA acestei provocări!

Fii și tu parte din provocarea #SkinChallenge și transformă-ți rutina de îngrijire cu Viorica Cosmetic. Descoperă produsele care ți se potrivesc și bucură-te de o piele radiantă și sănătoasă.

„Am avut momente când de la durere simțeam că îmi ies din minți”: #SUNTVOCE cu Ancuța Langa.

Cancerul i-a devenit prieten după ce a înțeles mesajul ascuns din spatele acestei diagnoze. Vă invităm să o cunoașteți pe Ancuța Langa, supraviețuitoarea Limfomului Hodgkin, care povestește cu curaj și înțelepciune despre cea mai complicată perioadă din viața ei. De unde a găsit curajul și puterea de a trece prin cancer și de ce a decis să devină o voce, aflați în noua ediție „Sunt Voce”.

mamasita: Ana Danilescu – “Pentru această naștere îmi pregătisem un alt scenariu, nicidecum așa drastic!”

Viața a pus-o la grea încercare pe invitata episodului de astăzi #mamasita. Ana Danilescu a aflat în un moment că suferă de o boală grea: cancerul. Cu un copil de 5 ani acasă, abia revenindu-și sufletește după decesul mamei, ea a trebuit să devină mai puternică – pentru a se trata.

În acest episod descoperim o mamă care a avut grijă ca piciul să primească toată dragostea necesară din partea ei, dar și să nu uite de ea!

Partenerii noștri
Author ALL Slim
Tel.: +37378353888
Email:allslim.global@gmail.com
Facebook: /ALL-Slim
Medic din Bălți, răpus din cauza complicațiilor infecției Covid-19
Articolul anterior
START înscrieri Ediția a 13-a a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kg!
Articolul următor