#mamasita: Ana Cernicova – “Nimeni nu știe prin ce am trecut atunci!”

În acest episod #mamasita ne-am propus să aflăm de la Ana Cernicova cum este când ai o adolescentă acasă, însă pe parcursul interviului am atins niște teme foarte vulnerabile. Violența în familie, frica femeilor și dependența multor femei de agresorul său – o temă care de multe ori se consideră una tabu.

Aveți parte de un interviu sincer și puternic emoțional, despre cum viața ți se poate schimba spre bine dacă te înveți să ceri ajutor și să te informezi.

Mulțumim Ana pentru deschiderea cu care ai vorbit în acest episod!

VOX POPULI: Ce își mai amintesc copiii diasporei din Franța despre Republica Moldova

Moldova are copii printre străini! Ce își mai amintesc copiii diasporei noastre din Franța despre Republica Moldova, ce înseamnă pentru ei țara în care s-au născut părinții lor, aflați într-o nouă ediție VOX POPULI realizată în Franța!

#SKINCHALLENGE ep.2: Ce rezultate au obținut primele două participante, Aliona Triboi și Liuba Spînu

A trecut o săptămână de când am lansat provocarea #SkinChallenge și suntem încântați de progresul făcut de participantele noastre. În ediția de astăzi vă prezentăm drumul făcut de primele două femei curajoase care au învățat să-și îngrijească corect tenul, folosind produsele de înaltă calitate de la Viorica Cosmetic. Fiecare dintre ele a descoperit beneficiile unei rutine de îngrijire bine structurate, adaptate tipului lor de piele. Cu ajutorul experților noștri și al produselor Viorica Cosmetic, aceste participante și-au îmbunătățit considerabil sănătatea și aspectul pielii. Deasemenea te invităm să le afli și istoria, ce le-a făcut să spună DA acestei provocări!

Fii și tu parte din provocarea #SkinChallenge și transformă-ți rutina de îngrijire cu Viorica Cosmetic. Descoperă produsele care ți se potrivesc și bucură-te de o piele radiantă și sănătoasă.

„Am avut momente când de la durere simțeam că îmi ies din minți”: #SUNTVOCE cu Ancuța Langa.

Cancerul i-a devenit prieten după ce a înțeles mesajul ascuns din spatele acestei diagnoze. Vă invităm să o cunoașteți pe Ancuța Langa, supraviețuitoarea Limfomului Hodgkin, care povestește cu curaj și înțelepciune despre cea mai complicată perioadă din viața ei. De unde a găsit curajul și puterea de a trece prin cancer și de ce a decis să devină o voce, aflați în noua ediție „Sunt Voce”.

Nouă deputați au anunțat crearea grupului parlamentar „Victoria”
Articolul anterior
”Drum lin, îngeraș frumos!” Băiatul de 11 ani a unei familii de moldoveni din Italia, s-a stins pe patul de spital după 5 zile de la un accidnet cumplit
Articolul următor