Marina Grădinar: Iubesc viaţa de poveste!

Banii pot creşte şi pe câmpul minunilor! Dragostea e ca un balon!

Şi păpuşile au poveştile lor!

Acesta este un adevăr ce nu poate fi contestat. Doar nu degeaba copiii văd în păpuşi prieteni de nădeje, cu care ei comunică şi de care tind să aibă grijă. Păpuşile pot fi triste, gânditoare sau vesele. Iar poveştile ce au ca eroi principali personaje – păpuşi sunt cele preferate de copii şi adulţi deopotrivă, pentru că în ele regăsim momente şi caracteristici ale vieţii noastre. Trebuie să ştim să preţuim acele stări de bine şi frumos, pe care le avem în viaţa noastră!

Stilist: Anna Artiuhova
Make-up & Hair Style: Daniela Cosniceanu
Foto: Ala Melnic

 

Locatie:

La curtea moşului

tel: 06916044
email: curtemos@mail.md

#mamasita: Lenuța Gheorghiță – “NU înțeleg de ce părinții nu vor să își alinte copii!”

Acest episod  #mamasita este cu mama care o regulă în ceea ce privește educația copiilor: să le ofere cât mai multă dragoste să îi lase să-și savureze copilăria. În acest interviu am descoperit o altfel de Lenuța Gheorghiță, mama care este gata să stea de partea copiilor în orice situație, care știe să găsească timp în agenda ei supraîncărcată pentru copii și cea care are curajul să își spună ferm opinia deși de multe ori este criticată pentru asta!

Vă invităm să priviți un interviu sincer și cu mult umor.

#LifeHacks cu Luciana Gurduz: Trucuri anticaniculă ce trebuie să le știi!

Apa termală este un adevărat elixir al frumuseții, oferind tenului o serie de beneficii remarcabile. Bogată în minerale esențiale și nutrienți, apa termală este recunoscută pentru capacitatea sa de a calma, hidrata și revigora pielea într-un mod delicat și natural. Una dintre cele mai notabile beneficii ale apei termale pentru ten este capacitatea sa de a calma și de a reduce roșeața și iritațiile. Datorită proprietăților sale antiinflamatorii și calmante, apa termală este perfectă pentru pielea sensibilă sau afectată de factori externi precum poluarea sau expunerea excesivă la soare. O ediție cu trucuri utile și informative!

”SKINCHALLENGE” ep.3: Rezultate obținute de participantele, Ana Mutu și Rodica Bozianu

După o săptămână de folosirea zilnică a produselor Viorica Cosmetic și procedurile făcute de cosmetologul proiectului, azi suntem gata să vedem ce rezultate au obținut ultimele două participante ale proiectului #SkinChallenge. În ediția de astăzi vă prezentăm atât istoria acestor participante, cât și drumul făcut de acestea care au învățat să-și îngrijească corect tenul.

O ediție despre cum o mică schimbare poate reda încrederea unei femei!

Editorial iunie
Articolul anterior
Marina Grădinar: Iubesc viaţa de poveste!
Articolul următor