Plăieșii și Nicolaie Gribincea: despre reușite, munca în echipă, succes și peripeții din trecut

În acest Nou An, 2022, venim cu o ediție specială: cântece, interviuri de suflet și destăinuiri din partea celor care fac furori pe rețelele de socializare, despre cei care vând bilete la concerte în timp record, cei care sunt extrem de îndrăgiți atât acasă, cât și peste hotare, bineînțeles ne referim la Plăieșii lui Nicolae Gribincea.

Vă lăsam să ascultați un interviu excusiv cu Nicolae Gribincea.

O seară frumoasă vă dorim și vă mulțumim enorm că ați fost alături de noi. În sezonul doi revenim cu invitați speciali, cu noi provocări și multe surprize.

https://youtu.be/wgH6QHThXtM

#usideschise cu Tania Cerga: despre relația cu tata, Andrei Glavan, fiica, oamenii și muzica

De-a lungul anilor a suferit zeci de transformări: a trecut de la un stil muzical la altul, însă un lucru a rămas stabil – dragostea de a cânta propriile piese, muzica care și-o scrie singură. Nu a fost un drum ușor, a avut multe obstacole de-a lungul timpului – însă optimistă de fire, nu se oprește în dorința ei de a se dezvolta. Tatiana Cerga, invitata Aurei la emisiunea #usideschise a acceptat să-și deschidă ușile sufletului și ne-a povestit: despre cum și-a restabilit relația cu tata, prin ce a cucerit-o Andrei Glavan și ce înseamnă pentru ea libertatea!

#stilunic cu Gabi Marcu:”Era mult mai bine dacă ieșeam desculț din casă?”

Știe să se îmbrace bine, nu investește mulți bani în haine scumpe – dar optează pentru încălțăminte comodă. Sunt doar câteva din secretele vestimentare aflate de Nicoleta Adam de la colegul său, prezentatorul Gabi Marcu.


În cele 24 minute de emisiune vă promitem mult zâmbet, un nou stil pentru Nicoleta și vei vedea ce provocare a acceptat să îndeplinească Gabi la ediția aceasta #stilunic!

#Podcast cu scriitorul Vladimir Beșleagă: ”Sistemul sovietic a omorât talent…”

Vladimir Beșleagă, născut în regiunea transnistreană Adolf și botezat Vladimir, într-o perioadă zbuciumată, a trecut în cei 90 de ani prin mai multe cumpene, dar a reușit să sfideze moartea. Fost deputat în primul legislativ ales în mod democratic, consideră Republica Moldova ”un stat falit” chiar de la nașterea sa. Despre Mircea Druc, Mircea Snegur, Dumitru Matcovschi, Ion și Doina Aldea-Teodorovici, Grigore Vieru etc. aflați date inedite de la invitatul nostru. Mulțumim pentru asigurarea coloanei sonore compozitorului și interpretului Sergiu Țurcan, pentru gazdă, Teatrului Național Alexei Mateevici și pentru vinul de excepție, selectat cu grijă, Maestro Wine.

Vă invităm la un dialog cu eseistul, jurnalistul, prozatorul, scriitorul Vladimir Beșleagă, care consideră că dincolo de credință este națiunea, dincolo de moarte este viață, dincolo de o carte este o altă carte și trăirile altui scriitor.

Zboruri anulate, bilete scumpe și pasageri nervoși. De ce călătoriile cu avionul nu vor mai fi niciodată la fel ca înainte de pandemie
Articolul anterior
Doi jurnaliști cheamă diaspora acasă: ,,Hai să ținem neamul grămăjoară, atât de mult l-am împrăștiat în lumea mare”
Articolul următor