#stilunic – Aurel Chirtoacă și Roxana:”Din cauza asta așa și nu am devenit cumetri”!

Doi prieteni, oamenii care se aud la telefon foarte des și care au o relație de prietenie minunată. Și da, sunt exemplul perfect că o prietenie între bărbat și femeie poate exista. Aurel Chirtoacă și Roxana sunt invitații acestei ediții #stilunic!

Le-a plăcut tare provocarea Nicoletei, ne-au povestit de ce nu s-au cumetrit și ne-au zis secrete din spatele pieselor care le cântă împreună!

*Partenerul emisiunii – UNIC 

#stilunic – Alexandru Ghețan și Marco Ballerini:”Azi vedem cine este cel mai bun stilist: noi sau Nicoleta?”

În ultima perioadă îi vezi tot mai des împreună pe la diverse emisiune, deoarece după participarea în cadrul unui proiect, au devenit prieteni. Par foarte diferiți, însă ambii se înțeleg foarte bine și în acest episod de #stilunic vei avea ocazia să vezi cât de bine se cunosc. Un episod unde Alexandru Ghețan și Marco Ballerini au fost provocați să devină pentru o zi stiliști. Cine a câștigat, vezi în emisiune!

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

Importanța șamponului de păr în procesul de styling

Orice aranjare poate arăta senzațional pe un păr sănătos. Și de aici trebuie să pornească totul. Dacă vrei să întorci priviri, să îți placă ce vezi în oglindă – este foarte important să ai grijă ce produse folosești.

În acest video, hair stilistul Ekaterina Atasii și-a propus să vă spună de ce gama Equilibra de produse pentru păr este o variantă de avut încredere!

Aici afli mai multe detalii despre produs:

INSTAGRAM – https://www.instagram.com/equilibra_moldova/

Facebook – https://www.facebook.com/Equilibra.Moldova

Site – https://ff.md/

#stilunic – Felicia Dunaf și Valeria Pașa:”Vorbim azi mai mult despre stil sau Eurovision?”

Două interprete, prietene și foarte talentate. Felicia Dunaf și Valeria Pașa sunt invitatele acestei ediții #stilunic. Dacă sunt concurente și cum s-au susținut una pe alta pe parcursul carierei vom afla chiar de la ele. Dar și vedem cum s-au descurcat în rol de stiliste!

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

„Indemnizații fără bariere”. În ce constă campania CNAS
Articolul anterior
Bancnote de 0 €, în curând în vânzare în Franţa. Ce poți cumpăra cu ele
Articolul următor