#stilunic cu Natalia Duminică:”De la 500 euro, cam așa costă cea mai simplă rochie”!

Pe Natalia Duminică am tot invitat-o la emisiune, dar cu greu ne reușea să o prindem în țară. Este foarte des plecată prin turnee, unde este apreciată pentru prestațiile sale. S-a lăsat ușor provocată de Nicoleta și nu a refuzat nicio ținută propusă de această.
Noi vă promitem să o descoperiți pe Natalia la noua ediție #stilunic.

#stilunic – Felicia Dunaf și Valeria Pașa:”Vorbim azi mai mult despre stil sau Eurovision?”

Două interprete, prietene și foarte talentate. Felicia Dunaf și Valeria Pașa sunt invitatele acestei ediții #stilunic. Dacă sunt concurente și cum s-au susținut una pe alta pe parcursul carierei vom afla chiar de la ele. Dar și vedem cum s-au descurcat în rol de stiliste!

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

#mamasita: Dianna Rotaru – “Atunci nu mă recunoșteam și nu mi-a plăcut de mine!”

O emisiune cu Dianna Rotaru, care a reușit să facă o schimbare radicală. ’Viața mea arată Altfel’, este fraza prin care își definește această perioadă, deoarece discutăm despre maternitate.

’Nu am vrut niciodată să fiu femeia care uită de sine după ce dă naștere unui copil’, se autocaracterizează cu sinceritate Dianna. O veți descoperi pe aceasta mai calmă, la fel de sinceră și foarte împlinită.

Azi la #mamasita cu Olesea Sveclă avem o tânără mămică!

#unicLifeHacks: Top modele de încălțăminte pe care trebuie să le cumperi în această perioadă

Primăvara și-a intrat în drepturi, iar o dată cu îmbunătățirea vremii, garderoba noastră s-a schimbat, trecând de la paltoane și tricotaje, la trench coat-uri și materiale ușoare și vaporoase. A venit momentul să lasăm și cizmele îmblănite deoparte și să trecem la balerini, mocasini, pantofi colorați și nu numai.
Cu ajutorul încălțămintei potrivite, putem completa orice look, așadar, fiți foarte atente la pantofii pe care alegeți să îi purtați la birou, la plimbare, în club și în orice alta împrejurare.
Marii designeri ne spun ce se poarta sezonul acesta în materie de încălțăminte.

Carantină strictă în China, din cauza Covid. Oamenii închiși în case rămân fără surse de existență
Articolul anterior
Cele mai frecvente greșeli pe care le fac bărbații în timpul sexului
Articolul următor