#stilunic – Mariana Șura și Dana Marchitan:”Suntem tare repetente la tot ce înseamnă trend, stil actual și profesia de stilist”!

Deși au stiluri diferite, atât în plan muzical, cât și vestimentar – la această ediție #stilunic Mariana Șura și Dana Marchitan s-au simțit tare bine în tandem. Aflăm ce noutăți are Mariana în viața personală, cine i-a scris noua piesă Danei Marchitan și de ce au acceptat să vină împreună la emisiune. Promitem mult mult umor!
Vizionare plăcută!

#stilunic – Marcela Godina alias (Marcela 93) și Ala Zasmenco:”Cum să combini un costum sportiv cu pantofi?”

Deși sunt două caractere diferite, se înțeleg foarte bine. La acest episod #stilunic am vrut să vedem cât de bine se cunosc aceste două prietene, dându-le sarcina de a se îmbrăca una pe alta.

Marcela Godina alias (Marcela 93) și Ala Zasmenco sunt invitatele Nicoletei Adam la acest episod. O ediție cu mult umor, sfaturi de stil, distracție, dezbateri – multă nebunie!

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

VOX POPULI: Produsele autohtone versus cele de import: ce aleg să pună pe masă moldovenii?

Salutare. La ediția de astăzi #voxpopuli vorbim despre produsele autohtone versus cele de import: ce aleg să pună pe masă moldovenii?

#mamasita: Ana Cernicova – “Nimeni nu știe prin ce am trecut atunci!”

În acest episod #mamasita ne-am propus să aflăm de la Ana Cernicova cum este când ai o adolescentă acasă, însă pe parcursul interviului am atins niște teme foarte vulnerabile. Violența în familie, frica femeilor și dependența multor femei de agresorul său – o temă care de multe ori se consideră una tabu.

Aveți parte de un interviu sincer și puternic emoțional, despre cum viața ți se poate schimba spre bine dacă te înveți să ceri ajutor și să te informezi.

Mulțumim Ana pentru deschiderea cu care ai vorbit în acest episod!

Tragedie pe râul Prut: un cetățean străin, găsit înecat în tentativa de a ajunge ilegal în România
Articolul anterior
Screening și consultații medicale gratuite pentru locuitorii din trei raioane
Articolul următor