#stilunic – Mihaela Tabură:”După ce am născut am impresia că sunt bolnavă, lumea parcă fuge de mine!”

Așa de sinceră pe Mihaela Tabură nu cred că ați văzut-o. A scos din casă tot, s-a distrat la maxim, a încercat un nou stil și noi am simțit că chiar s-a simțit bine la noi în vizită.

Ne-a povestit cum a fost poreclită în copilărie, ce relație are cu soțul după nașterea lui Mihăiță, ce s-a schimbat în viața ei și cum e să fii gata de filmare în 10 minute. Pe toate le vedei azi la #stilunic alături de Nicoleta Adam.

Vizionare plăcută și vă mulțumim că ne sunteți alături!

#stilunic–Rusalina Rusu și Andei Porubin:”Acesta a fost cea mai bună, și mai stresantă prezentare!”

În lună dragostei am invitat doi buni prieteni, colegi de breaslă, oameni care se citesc din priviri – Rusalina Rusu și Andei Porubin. Se știu “de un secol”, după cum afirmă chiar ei, însă la așa format de emisiune sunt pentru prima dată. Le-am testat prietenia, am afla ce îi leagă și desigur le-am îmbrăcat așa cum nu au mai fost!

Simte energia iubirii care s-a petrecut la UNIC de Valentine’s Day!

De 14 februarie la Centrul Comercial UNIC s-a sărbătorit dragostea. Cu reduceri de 14%, concert LIVE cu cei de la LUME, provocări pregătite de Anatol Melnic, pozele instant imprimate la cabina foto și multe alte surprize. Prin acest video te invităm să călătorești prin amintirile pe care le-am trăit la evenimentul de Valentine’s Day. 🍫🍬🍭

Simte energia iubirii care a umplut atmosfera la UNIC și fii cu ochii pe rețelele acestora pentru a nu pierde următorl eveniment! 🎥🥰

https://youtu.be/s54lPKs3ihA

#stilunic – Mihaela Tabură și Violeta Popov:”Am decis să repetăm cu Nicoleta cununia. Așa nu o veți mai vedea”!

La #stilunic Mihaela Tabură a mai fost, de data aceasta a venit împreună cu buna ei prietenă Violeta Popov. Fetele au privit emisiunea și deja se pregătise pentru un scenariu anume, dar cum noi ne străduim să ne surprindem invitații – fetele s-au cam șocat când au auzit ce aveau de făcut! O ediție în care o veți vedea pe Nicoleta Adam mireasă, iar invitatele domnișoarele ei de onoare! Vizionare plăcută și chiar vrem să știm pe cine mai vreți să vedeți la noi la emisiune?

Prima conferință de presă „roboți-oameni” a avut loc la Geneva. Roboții cu inteligență artificială au promis să „nu atace omenirea”
Articolul anterior
Daniela Cociu – Maria Olărașu au cucerit titlul mondial Under 23
Articolul următor