#usideschise Victoria Roșca: criticile legate de carte, viața de familie, pafosul din Moldova și banii făcuți din artă

Autoarea une cărți despre realitatea din Moldova, Victoria Roșca vine la #usideschise și dezvăluie care sunt căile pe care le putem urma pentru a avea un echilibru fericit.

De la bandantă, la cea mai privită femeie din youtubul din Moldova. Femeia care a înțeles că fericirea constă din a face ce îți place și ce îți dictează inima. Prin ce a fermecat mii de oameni din online, care i-au așteptat cu sufletul la gură fiecare video postat? Ce putem învăța și aplica de la ea pentru a obține o relație firească în primul rând cu noi înșine, și ulterior cu societatea? Dar și cm e să fii criticată de colegi pentru curajul de a scrie a carte.

Afli astăzi la #usideschise într-un dialog fascinant cu Aura și Victoria.

#unicLifeHacks: Cum să se îmbrace un bărbat în funcție de forma corpului

Aceasta ediție este dedicată bărbaților, deoarece ne-au tot scris mulți pe rețelele noastre după ce am învățat femeile să se îmbrace corect în dependență de forma corpului.

Astăzi, vă prezentăm tipurile de corpuri la bărbați și cum este corect să se îmbrace acesta pentru a arata bine! Și da, să-ți afli forma corporala și care sunt piesele vestimentare care te avantajează este primul pas către construirea unui stil personal. Majoritatea bărbaților se pot regăsi în una din aceste cinci forme corporale care le vom prezenta azi în acest video.

*Partenerul emisiunii – UNIC  – https://www.instagram.com/unic.md/

*Prezentator – Luciana Gurduz – https://www.instagram.com/lucianagurduz/

 ………………………

*Emisiune creată de unica.md

✅ Producător Iulia Arnaut – https://www.instagram.com/iuliaarnaut/

#usideschise Viorica Nagacevschi: relația cu fiul, s-a vrut actriță, viața de cuplu

Retrasă de câțiva ani din viața publică, promotor de frumos și dreptate, unul dintre unicii notari care îmbrățișează scrisul și dreptul: Viorica Nagacevschi vine la Aura. A crezut și crede cu tărie în dreptate, în puterea de a schimba lucrurile din loc dacă devenim mai uniți.

După ce s-a deprins cu singurătatea și libertatea, a venit un moment când și-a deschis inima și a decis să de-a șansă unei relații care s-a transformat anul acesta în căsătorie. De unde îi apare inspirația? Care îi sunt noile proiecte și planuri?

Ce o face fericită, azi? Află la #usideschise, cu Aura.

#stilunic – Rodica Untilă:”Nicoleta, eu nu sunt cu dezbrăcatul pe INSTAGRAM”!

Influencerul care se bucură de o notorietate foarte mare pe Instagram, cea care a făcut afacere din abilitatea de a fi activă în online și care se bucură acum de roadele muncii făcute în cei 6 ani. Rodica Untilă este invitata Nicoletei la această ediție #stilunic și care care ne-a arătat în această ediție de ce părerea soțului contează atât demult pentru ea.

Vă invităm să vedeți cum s-a descurcat la un blizz cu întrebări provocatoare și cum a fost îmbrăcată de Nicoleta Adam!

#stilunic – Anastasia Nichita:”Deși mulți îl laudă, pentru mine este totuși un complex”!
Articolul anterior
O fetiță care traversează neregulamentar, alergând printre mașini, la un pas de a fi spulberată pe o stradă din Capitală
Articolul următor