VOX POPULI: Cum merg lucrurile în Moldova? Ce spun oamenii

Lucrurile în țară merg într-o direcție bună sau nu? Ne-am propus să-i întrebăm pe moldoveni cum își văd viața în prezent, comparativ cu 5 ani în urmă și ce așteptări au de la viitor.

Ce realizări importante a făcut țara noastră și la ce capitol încă batem pasul pe loc?

#stilunic – Marcela Godina alias (Marcela 93) și Ala Zasmenco:”Cum să combini un costum sportiv cu pantofi?”

Deși sunt două caractere diferite, se înțeleg foarte bine. La acest episod #stilunic am vrut să vedem cât de bine se cunosc aceste două prietene, dându-le sarcina de a se îmbrăca una pe alta.

Marcela Godina alias (Marcela 93) și Ala Zasmenco sunt invitatele Nicoletei Adam la acest episod. O ediție cu mult umor, sfaturi de stil, distracție, dezbateri – multă nebunie!

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

VOX POPULI: Produsele autohtone versus cele de import: ce aleg să pună pe masă moldovenii?

Salutare. La ediția de astăzi #voxpopuli vorbim despre produsele autohtone versus cele de import: ce aleg să pună pe masă moldovenii?

#mamasita: Ana Cernicova – “Nimeni nu știe prin ce am trecut atunci!”

În acest episod #mamasita ne-am propus să aflăm de la Ana Cernicova cum este când ai o adolescentă acasă, însă pe parcursul interviului am atins niște teme foarte vulnerabile. Violența în familie, frica femeilor și dependența multor femei de agresorul său – o temă care de multe ori se consideră una tabu.

Aveți parte de un interviu sincer și puternic emoțional, despre cum viața ți se poate schimba spre bine dacă te înveți să ceri ajutor și să te informezi.

Mulțumim Ana pentru deschiderea cu care ai vorbit în acest episod!

Un automobil, cuprins de flăcări în preajma Universității de Stat. Pompierii au intervenit de urgență pentru a lichida incendiul
Articolul anterior
VOX POPULI: De ce moldovenii pleacă din țară și vor participa aceștia la recesământ?
Articolul următor