Descoperă-ți feminitatea și bucuria de a fi tu însăți!

Într-o lume care pune tot mai mult accentul pe viteză și perfecțiune, ești mereu într-o competiție cu tine însăți și chiar şi atunci când totul iese ca la carte, încă mai crezi că nu ai fost la înălţimea aşteptărilor. Dar te-ai întrebat ce te face cu adevărat fericită?

separator

Noi, femeile avem tendința de a fi perfecte în toate, însă nu e greu să îți dai seama că pentru a deveni învingătoare nu ai nevoie de prea multe retușuri. Bucuria vine din curajul de a te accepta pe tine, cea adevărată și autentică, iar ceea ce te face remarcată este de fapt sinceritatea și naturalețea ta!

Pentru femeia dezinvoltă, modernă, care iubește să-și accentueze individualitatea și mizează pe naturalețea ei, Avon a lansat apa de parfum Eve Truth. Cu noua aromă din colecția Eve simți bucuria de a fi tu însăți!

Formula concentrată ce aparține categoriei florale, include note delicate de fruct stea și frezie roz combinate cu lemn de cedru, și vine să îți completeze colecția de primăvară cu arome îmbietoare!

Lansat în 2019, Eve Truh este al patrulea parfum din colecția Eve a cărui imagine este actrița de la Hollywood Eva Mendes. În gama de arome mai găsești apa de parfum Eve Confidence, Eve Elegance și Eve Alluring.

Odată cu lansarea noului produs, bucură-te de oferta senzațională din Broșura Avon 1+1=3: comandă două ape de parfum din colecția Eve și o primești pe a treia la doar 1 LEU!Contactează Reprezentantul tău Avon pentru a face comanda sau trimite un mesaj privat pe pagina de facebook Avon și bucură-te de cadouri pentru tine și persoanele dragi!

alte Articole interesante