Acneea: o relație de prietenie

Află de la creatorii produselor dermato-cormetice de top, Ivatherm, și de la Oana Stoianovici, coach transformațional, cum să te împrietenești cu tenul tău în perioada de tratament împotriva acneei și ce produse să folosești. Însă, înainte de toate, nu uita: urmează sfaturile recomandate de către medicul tău dermatolog!

separator

oana-stoianovici-feminitate

“Noi, Ivatherm, credem că tratamentul anti-acneic adecvat recomandat de medic și ritualurile zilnice de îngrijire, alături de un stil de viață echilibrat sunt cei mai puternici aliați ai unui ten sănătos.  Însă cum ne împrietenim cu tenul nostru pe parcursul perioadei de tratament? Cum facem din ceva aparent complicat, o etapă simplă? Am stat de vorbă cu Oana Stoianovici, coach transformațional, despre relația dintre noi și ceea ce ne dorim. Am descoperit că patru sunt lucrurile de care trebuie să ținem cont dacă vrem să ne împrietenim, cu adevărat, cu noi și, pe cale de consecință, cu tenul nostru”, declară reprezentanții Ivatherm.

Special pentru tratarea acneei, Ivatherm a creat gama IVAPUR dedicată pielii sensibile cu tendință acneică ce are la bază apa termală Herculane și ingredienți activi eficienți, iar Oana vine în completare cu sfaturi ce ne ajută să ne păstrăm răbdarea și gândirea pozitivă în perioada de tratament.

14492536_1655848184728014_5781889110117272893_n

“Atunci când întâmpini această problemă, primul lucru pe care îl ai de făcut este să accepți că ai nevoie de ajutor.  Este un dialog pe care trebuie să îl ai tu cu tine, dintr-un loc de autenticitate și maturitate. Al doilea lucru pe care trebuie să îl faci este să ceri, concret, ajutorul celei mai sigure surse. Iar, în cazul acneei, medicul dermatolog este, fără îndoială, cea mai matură alegere. Pasul trei: împrietenește-te cu perseverența și cu răbdarea. Miracolul –  dispariția coșurilor nu vine peste noapte… nici măcar în povești. Cum ușurezi procesul? Dezvoltând, în jurul lui, ritualuri – cel de-al patrulea pas în procesul nostru. Acele mici momente de intimitate, în care stai cu tine și folosești cu consecventa cremele tratament recomandate te ajută să rămâi motivat. Abia după ce ai parcurs toate aceste patru etape vei putea spune că tenul tău se îndreaptă în direcția pe care ți-o dorești”, adaugă Oana Stoianovici.

Tu câte dintre aceste lucruri bifezi?

  • Accept că am nevoie de ajutor
  • Am căutat sprijin la medicul dermatologgdrtrd
  • Mi-am dovdit că am răbdare și că pot fi consecvent
  • Mi-am dezvoltat și respect propriile ritualuri zilnice

Acum e IVAPUR și SIMPLU să ai un ten sănătos!

Ivatherm investește constant în relația dintre produse și consumatori, iar în această primăvară a alăturat un al 5-lea pas în listă.  Pentru îngrijirea constantă a tenului predispus la acnee Ivatherm îți oferă CADOU un IVAPUR Gel exfoliant de 100 ml la achiziționarea unei creme IVAPUR K de 30 ml. IVAPUR K  conține combinația perfectă de ingredienți activi, cu acțiune kerato și seboregulatorie ce restaurează echilibrul psihologic al pielii inhibând germenii implicați în acnee și calmând pielea iritată. IVAPUR Gel exfoliant îndepărtează delicat impuritățile și celulele moarte, restabilind înnoirea celulară. Pachetul promoțional  se găsește  în rețeaua Farmacia Familiei.

alte Articole interesante