Aranjează-ți părul cu stil, dacă porţi căciulă

Iată câteva idei cum să te coafezi când porţi fes, căciulă de blană, beretă sau şapcă.

separator

Cum aranjezi părul dacă porţi fes
Banalul fes tricotat, este accesoriul cel mai simplu de purtat. Nu trebuie decât să-ţi laşi părul liber, indiferent că este ondulat sau drept. Dacă vrei un look cool, fă-ţi o cărare pe o parte şi apoi pune-ţi fesul.

Pentru un look feminin şi sexy, odulează-ţi puţin părul, în special şuviţele din jurul feţei. Evită să porţi fes cu coadă de cal sau coc şi de asemenea evită să-l porţi dacă ai părul foarte scurt. Nu uita că sezonul acesta poţi să porţi fes şi cu palton elegant.

RTEmagicC_caciuli_fes.jpg

Când porţi beretă

Bereta de obicei oferă persoanei un aer boem, jucăuş şi te face să pari mai tânără cu câţiva ani. Iar dacă ai timp să-ţi faci nişte bucle întoarse către exterior, vei arăta impecabil.

Diane Kruger însă o poartă și la părul împletit pe o parte.

RTEmagicC_caciuli_bereta.jpg

Dacă porţi şapcă
Dacă eşti activă, nonconformistă şi vrei să porţi o şapcă în loc de căciulă, inspiră-te din look-ul lui Kristen Stewart. Ea poartă des acest accesoriu şi ştie cum să-l combine cu o coafură la fel de tinerească. Şapca merge de minune cu părul desprins, fie că ai cărare pe mijloc sau pe spate, dar şi cu codiţe împletite.

RTEmagicC_caciuli_sapca.jpg

Ai ales căciula din blană?
Evită să-ţi strângi tot părul sub căciulă, obicei care îţi dă un look demodat. În schimb, lasă-ţi părul liber, fie că e drept sau creţ. E valabil şi în cazul căciulilor „cu urechi”.

RTEmagicC_caciuli_blana.jpg

Sursa

alte Articole interesante