Cum să te tunzi în funcţie de vârsta pe care o ai

09Schimbările sunt binevenite în viața fiecrei femei. Iar pentru că e primăvară, tot mai multe dintre ele își schimbă look-ul. Dacă vrei și tu să te tunzi, trebuie să ții cont și de vârsta pe care o ai!

separator

20-2

Cum să te tunzi la vârsta de 20 de ani

Vârsta de 20 de ani este ideală pentru a experimenta noi coafuri şi pentru a vedea ce stil ţi se potriveşte mai bine. Tunsori asimetrice sau extrem de scurte, nuanţe neobişnuite, toate acestea sunt ideale pentru tinerele care-şi doresc o schimbare.

20

Cum să te tunzi la vârsta de 30 de ani

Tunsorile pentru care optezi la vârsta de 30 de ani trebuie să fie simple şi uşor de îngrijit. La această vârstă este ideal să renunţi la nuanţele stridente. Femeile care au direle de păr delicate, ar tebui să opteze pentru tunsori băieţeşti, în schimb ce femeile cu firul de păr gros, pot opta cu uşurinţă pentru părul lung care le va permite să aleagă orice coafură, scrie one.ro.

30
Cum să te tunzi la vârsta de 40 de ani

După vârsta de 40 de ani, tot ce ne dorim este să arătăm cât mai tinere, iar pentru a afce acest lucru posibil, alegerea nuanţei potrivite sau a coafurii potrivite poate fi crucială. Optează pentru tunsori care necesită un styling minimal şi evită liniile drepte. De asemenea, poţi opta cu încredere pentru tunsorile care oferă volum.

40-1

Cum să te tunzi la vârsta de 50 de ani

Stiliştii recomandă femeilor cu vârste peste 50 de ani să opteze pentru tunsori simple, clasice, de preferat în care să se regăsească mai multe nuanţe. Părul de lungime medie ar trebui purtat cu bucşe, în timă ce părul scurt trebuie să aibă volum.

50

alte Articole interesante