Cum să-ți protejezi părul în sezonul rece!

În sezonul rece, podoaba capilară e mai “neascultătoare” ca niciodată. Dacă-ți pui căciulă, părul se electrizează, dacă ieși afară- se usucă  și devine lipsit de vitalitate.

separator
cum-sa-iti-protejezi-parul-in-sezonul-rece-tips-tricks_2_size2

Pentru a evita aceste probleme, poți începe să-ți faci câteva măscuțe și să folosești produsele potrivite.

Pentru a evita părul uscat, apelează la un balsam puternic hidratant

Temperaturile scăzute pot fi cauza unui păr uscat în sezonul rece, iar pentru a evita acest aspect neplăcut, trebuie să acorzi suficientă atenție balsamului de păr. Tot ce trebuie să faci este să achiziționezi un balsam puternic hidratant și să-l aplici pe păr de cel puțin două ori pe săptămână. Lasă-l să acționeze 20 de minute, iar apoi clătește cu apă caldă.

Mierea îi dă un plus de strălucire părului

Dacă vrei să-i adaugi strălucire părului tău, îți sugerăm să aplici miere la nivelul scalpului. După ce ai aplicat pe toată suprafața capului, acoperă cu un prosop și lasă să acționeze 30 de minute, iar apoi clătește cu apă fierbinte.

Balsamul de păr este soluția pentru electrizare

Sezonul rece este perioada anului în care te confrunți cu electrizarea părului din cauza faptului că porți mai mult pulovere, pălării sau eșarfe. Pentru a scăpa de această problemă, trebuie să-ți speli părul cu apă fierbinte și să lași balsamul să acționeze.

Împletiturile sunt adecvate pentru un look impecabil

Dacă vrei să-ți protejezi părul de frigul de afară, dar în același timp și să arăți mereu bine, atunci îți recomandăm împletiturile, o metodă simplă și drăguță care te ajută să-ți aranjezi părul.

sursa

alte Articole interesante