Cele mai frumoase modele de manichiură pentru unghii scurte

Orice femeie vrea să arate îngrijit în fiecare zi, începând de la un ten al feței curat și proaspăt, până la mâini hidratate și unghii îngrijite. Tocmai de aceasta, îți prezint mai jos, unele dintre cele mai bune idei de manichiură ale tuturor timpurilor, concepute pentru unghiuțile mici.

separator

Nu vei mai regreta dacă obișnuiești să scrii mult la calculator sau dacă îți rozi manichiura! Mai jos, descoperă câteva idei perfecte pentru unghiile scurte!

Manichiură în culorile toamnei! Oja în culoarea bordo. Adoptă nuanța asta delicioasă și pe buze, și pe unghii, și vei obține una dintre cele mai cool manichiuri ale momentului!

Tonuri deschise pentru alungire! Apelează la nude-uri sau la rozul îndrăgit de toată lumea, poți juca chiar și cu un model de nail art.

Nuanța toamnei! Apelează la tonuri suculente de portocaliu potolit, precum sunt frunzele care se îngrămădesc la picioarele tale când faci plimbăr prin parc.

Vechiul-noul french! Manichiura french e un clasic absolut și se potrivește de minune unghiile scurte.

Manichiură în stil minimalist! Trebuie să fii conștientă că modelele complicate nu favorizează unghiile scurtede aceea optează pentru un design cât mai simplu, minimalist pentru rezultate pozitive.

Manichiură pentru cuticule! Îți urăști cuticulele și nu mai știi cum să scapi de ele, cu atât mai mult cu cât îți fac unghiile scurte să pară și mai mici? Iată o variantă ideală.

Flori de toamnă! Utilizează imprimeul floral doar pe vârfurile unghiei și așa vei camufla și faptul că îți le rozi.

Auriul tomnatic! Această culoare e perfectă pentru toamnă și face furori alături de unghiile scurte. 

 

alte Articole interesante

Alte Articole interesante