Ajută un copil să crească în brațele mamei!

Începând cu luna octombrie reprezentanţii magazinului online www.comenzi.md dau startul colaborării cu Misiunea Socială Diaconia prin susţinerea proiectului Centrului Maternal „În brațele mamei”.

separator
Viorica Ataman, manager comenzi.md a declarat: „Cunoaştem despre activitatea Misiunii Sociale Diaconia din mai multe surse, urmărim activităţile centrului şi evident, că n-are cum să nu ne sensibilizeze efortul făcut de Diaconia pentru a ajuta mamele cu copii aflate în dificultate. În 8 ani de când funcţionează Centrul Maternal au reuşit să acorde asistenţă a 122 cupluri mamă-copil. Şi atunci ne-am gândit că un mic aport şi suţinere ar putea veni din partea comunităţii www.comenzi.md. Noi suntem activi în promovarea produselor de igienă pentru copii, mamele ne cunosc destul de bine. Ne-am gândit ca ar fi util să ne implicăm personal, totodată să implicăm toată comunitatea de părinţi, care comandă scutece pe www.comenzi.md.

Lunar vom dona scutece pentru copiii din Centrul Maternal. De aceea, îndemnăm pe toţi părinţii cu bebeluşi să urmărească site-ul comenzi.md, să urmărească promoţiile pe care le organizăm şi să comande scutece. Cu fiecare produs luat pe comenzi.md ajuţi un copil din  programele Diaconiei să crească în braţele mamei”.Proiectul „În brațele mamei” presupune cazarea în Centrul Maternal  a cuplurilor-mamă copil/gravidelor în cazurile de emergență pentru o perioadă determinată.

Compania Trigor AVD, este una dintre cele mai mari companii de distribuţie ale produselor de larg consum din ţară. 200 de angajaţi au grijă de toate detaliile, ca produsele precum Raffaello, Kinder, Tchibo, Dove, Lipton, Chateau Vartely, Huggies să fie zilnic amplasate pe raftul magazinelor. Şi nu ne-am oprit aici, am lansat magazinul online www.comenzi.md, locul unde la un click distanţă, puteţi face comandă la oricare produs din portofoliul nostru, iar noi îl livrăm la adresa dorită.

alte Articole interesante