Cristina Rus, însărcinată în secret cu al treilea copil. Burtica e mare deja!

Cristina Rus, artista româncă care s-a restras din lumina reflectoarelor după ce s-a căsătorit cu milionarul Dragoș Bîlteanu, este însărcinată cu al treilea copil. Solista a ascuns atât de bine sarcina, încât știrea a ieșit la lumină abia acum. Cristina va naște peste doar două luni.

separator
Fosta solistă din trupa Blondy, acum în vârstă de 37 de ani, a fost dată de gol de niște prietene, care au pus pe rețelele sociale poze de la un eveniment, unde a fost și Cristina cu burtica de șapte luni.

Informația a fost publicată de revista „Viva” și tot acolo Cristina a făcut mai multe declarații despre viitorul copil, care va fi o fetiță. „Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puțin și nasc… În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță”, a declarat Cristina Rus pentru sursa citată.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Cristina Rus gravidă pe litoral, iar atunci solista a ales să își ascundă burtica sub o rochie largă, lungă.Cristina Rus, solista care în urmă cu 9 ani făcea furori în trupa Blondy, alături de Andreea Bănică, s-a retras din lumina reflectoarelor, dar nu are motive să suspine după celebritate. Soţul ei, Dragoş Bîlteanu, a cărui avere a fost estimată în 2014 la 90 de milioane de euro o răsfaţă ca pe o prințesă. Cei doi s-au căsătorit în anul 2009, atunci când cântăreaţa era pe val în carieră, scrie click.ro. Cristina Rus mai are doi copii, băat de 9 ani și o fetiță de 5 ani.

alte Articole interesante