Imagini scandaloase! O mamă a fost surprinsă târându-și copilul pe stradă

Femeia a fost surprinsă într-o ipostază ce a șocat tot internetul. Aceasta a fost văzută târându-și copilul pe străzi. Clipul a apărut pe internet, iar oamenii s-au arătat extrem de indignați de gestul mamei. Câteva zile mai târziu mama a încercat să-și explice comportamentul.

separator

Mama susține că fiul său tocmai făcuse o criză de nervi, cu puțin timp înainte să fie filmată. Pentru că băiatul refuza să se miște, femeia a considerat ca nu are de ales și a început să-l târască.

„Fiul meu are autism, face crize de nervi și se tăvălește pe jos. Ceea ce mă vedeți făcând în clipul video e singurul mod în care îl mai pot mișca. Face așa tot timpul și nu se mai ridică și nici nu mă lasă să-l ridic. Se aruncă pur și simplu pe jos”, a explicat mama.

Femeia s-a simtit jignită când a fost acuzată că fiul sau ar fi căzut și, ea pur si simplu ar fi refuzat să-l ridice, preferând să-l târască. Mama a continuat să explice că fiul său, care a fost diagnosticat cu autism la doar 2 ani, reacționează negativ când este înconjurat de mulți oameni. „Nu pot să ies cu el foarte des, deoarece are frecvent episoade de genul asta. Oamenii nu înțeleg cât de greu e să ai un copil autist, mai ales când e atât de puternic. În trecut m-a mai atacat si m-a pus la pământ, însa nu-și dă seama că mă rănește. La fel se comportă și cu copii de vârsta lui. E foarte stresant. Nu e un copil rău, are autism însă e foarte iubitor. Trebuie mereu să îl țin în ham pentru că nu-și dă seama de pericole. Îmi dau toată silința și oamenii care mă cunosc știu că nu sunt o mamă rea.”

Persoana care a surprins imaginile însă, are o altă părere:

„Mergeam pe stradă și am văzut cum copilul a căzut. Femeia l-a văzut că a cazut, însă a continuat să meargă. Copilul părea să fie obișnuit cu asta, oamenii din jur erau mai șocati ca el. A mers ceva distanță așa cu el. Ne-a luat pe toți prin surprindere, n-am știut ce să facem sau să zicem”.

sursa

alte Articole interesante