Prințesa Charlotte împlinește doi ani! Casa Regală a publicat o nouă fotografie cu micuța

În data de 2 mai, Prințesa Charlotte împlinește vârsta de doi ani. Cu această ocazie casa regală a Marii Britanii a dat publicității o nouă fotografie oficială cu micuța, relatează The Telegraph.

separator
Printesa-Charlotte-la-doi-ani-1024x683

“Ducele și ducesa de Cambridge sunt încântați să împărtășească o nouă fotografie cu Prințesa Charlotte pentru a celebra cea de-a doua aniversare. Fotografia a fost realizată, în luna aprilie, de Ducesa, la locuința din Norfolk”, a anunțat Palatul Kensington.

Micuța Charlotte poată un pulover galben, decorat cu niște desene care reprezintă câteva oițe. Ea poartă în păr şi o agrafă albastră.

Astfel, Prinţul William şi ducesa Kate au rămas fideli tradiţiei pe care au inaugurat-o în 2016, când au publicat o fotografie a fiicei lor, cu ocazia primei aniversări a acesteia.

Noua fotografie are mari şanse să fie pe placul admiratorilor familiei regale britanice, având în vedere că aparițiile ei în public au fost destul de rare. În luna septembrie a anului trecut, micuța prințesă a fost în centrul atenției, când și-a însoțit părinții și fratele, prințul George, într-o vizită oficială în Canada, unde a făcut primii pași în public. tk3s_28788236-1024x744tk3s_h_bm_royal_tour_02597816-649x1024

Al doilea copil al ducilor de Cambridge, micuța prințesă s-a născut pe 2 mai, la spitalul St. Mary din Londra. Ea a primit numele Charlotte Elizabeth Diana – în semn de omagiu adus bunicii paterne, prinţesa Diana de Wales, şi a străbunicii sale, regina Elizabeth a II-a. Fotografiile aniversare au devenit o tradiţie în familia ducelui şi ducesei de Cambridge.

Totodată, Prinţesa Charlotte va fi domnişoară de onoare la căsătoria mătuşii sale, Pippa Middleton, care va avea loc pe 20 mai, în timp ce fratele ei, prinţul George, va fi unul dintre cavalerii de onoare.

sursa

alte Articole interesante