Jessica Alba a publicat o imagine adorabilă cu cei trei copii ai săi

La 37 de ani, Jessica Alba este o femeie împlinită, are trei copii, un soț iubitor și o familie fericită. Mezinul a împlinit recent 4 luni. Cu siguranță a fi mamă pentru trei copii nu e un lucru ușor. Dar actrița nici nu încearcă să fie mama perfectă. A ajuns să aprecieze inclusiv momentele în care în casă e o nebunie și lucrurile sunt aruncate peste tot, după cum a scris ea recent pe Instagram.

separator

”A fi mamă e extraordinar, nu-i așa? O nebunie! Lumea ți se întoarce cu susul în jos. Tot ce credeai că știi, ce era important, nu mai e. Și toate lucrurile pe care le aveai de la sine până acum – precum somnul, să stai jos să mănanci – devin acum un lux. Acești micuți te schimbă. Să iubești și să ai nevoie de cineva atât de mult și ei să te iubească și să aibă nevoie de tine atât de mult… E cel mai bun si cel mai greu lucru din câte există. Ți se rupe inima”, a scris vedeta pe Instagram, postând și două fotografii cu averea ei, cei trei copii.

”Încă nu îmi vine a crede, dar cel mai mare copil al meu are aproape 10 ani. Și știți ce? Nici nu mai are nevoie de mine așa cum avea. Și iar mi se rupe inima… dar e adevărat. Timpul pe care îl avem cu cei mici, cât sunt încă foarte mici, trece foarte repede. Și îmi amintește mie să prețuiesc fiecare moment, indiferent cum ar fi el. Fiecare izbucnire nervoasă, fiecare scâncet obosit, fiecare bucățică din acele zile care câteodată pare că nu se mai termină. Pentru că realitatea e că se vor termina”, a mai scris Jessica Alba.

Actrița a scris și despre cum a schimbat-o pe ea maternitatea, în speranța că femeile se vor lăsa inspirate și nu vor mai dori perfecțiunea.

”Prima dată când am devenit mamă încă învățam despre persoana care devenisem. Și simțeam că totul trebuia să fie perfect. Dar acum, nu mai am o problemă dacă copilul plânge un pic… pentru că știu că va fi în regulă”.

sursa

alte Articole interesante