Fosta Miss Moldova, Ina Chișlaru, este mamă a 3 copii!

Astăzi n-o mai interesează titlurile Miss pe care le-a deținut altădată. Ina Chișlaru, Miss Moldova 2007, la fel ca și altădată captează atenția tuturor. În prezent, pentru că a născut și crește armonios 3 copii.

separator

Susanna, Semion și Savelii, cele trei bijuterii ale mamei. Cel mic, în curând face 11 luni, dar deja este curios să cunoască lumea. Gusturile în familie se discută. Toți cei 3 copii primesc la masă doar ce-și doresc. Masa care se resperctă cu strictețe este cea care le suplinește copiilor necesarul de vitamine, ne referim la porția de fructe.

Sportul și fructele, fie ele în formă naturală sau sub formă de pireuri în borcănașe, sau, mai nou, într-un recipient foarte comod pentru micuți, poucher-ul, le întărește copiilor imunitatea și îi proteajează de virozele acestei perioade.

Când voinicii familiei sunt pe terenul de joacă, farfuria de fructe este înlocuită cu poucherele cu pireuri de fructe de la Nestle, care sunt delicioase, fără conservanți, fără coloranți și fără zahăr adăugat.

 

Partenerii noștri
alte Articole interesante