Celebra actriță de telenovele a pierdut lupta cu cancerul la 44 de ani. Ce se întâmplă cu fetița ei de doar 4 ani?

Una din cele mai iubite actrițe de telenovele din Mexic, devenind cunoscută datorită rolurilor din serialele „Trupul dorit” și „Rosario”, a murit la doar 44 de ani. Lorena Rojas a lăsat în urmă o fetiță de numai un an si jumatate.

separator

Acum, Luciana are patru ani și locuiește cu mătușa ei, Mayra. Luciana și Lorena Rojas au avut o relație extrem de strțnsă.

„Acest bebelus mi-a arătat că eforturile mele nu au fost în van. Este fermecătoare, frumoasă și a intrat în viata mea pentru a-i da un sens. Luciana este un înger în toate sensurile cuvântului”, declara iubita actriță de telenovele când a prezentat-o publicului pe fiica ei.

 

Actrita a pierdut lupta cu cancerul în 2015. Un an mai târziu, în ianuarie 2016, soțul ei, Jorje Monje a fost găsit mort în casa lui din Miami. Se pare că a fost vorba de o sinucidere. Rămasă orfană de ambii părinți, micuța Luciana a ajuns în grija mătușii ei, Mayra Rojas, sora Lorenei.

Luciana, acum în vârstă de 4 ani, se află în continuare în custodia mătușii sale și pare un copil vesel și plin de viață, după cum reiese din fotografiile pe care Mayra le postează frecvent pe site-urile de socializare.

sursa

alte Articole interesante