David Beckham a dezvăluit adevărul despre căsnicia cu Victoria Beckham

David Beckham a vorbit pentru prima oară despre căsnicia cu Victoria Beckham, după ce au apărut zvonuri cu privire la divorţul dintre cei doi. Fostul fotbalist i-a mărturisit jurnalistei Lisa Wilkinson că mariajul este ”o muncă grea”.

separator
În vara acestui an, David şi Victoria au sărbătorit aniversarea de 19 de ani de când şi-au unit destinele, pe 4 iulie 1999.

”Să fii căsătorit de atâta timp este o muncă grea. Devine puţin mai complicat”, a povestit fostul jucător în vârstă de 43 de ani. ”Uneori, lucrurile mici fac diferenţa, iar asta am observat-o la copiii mei”, a continuat David. ”Ceea ce trebuie să facem este să ne protejăm copiii”, a încheiat jucătorul.

La rândul său, Victoria Beckham a oferit recent un interviu pentru publicaţia britanică, Vogue, în care a vorbit despre căsnicie şi divorţ, după ce într-un pictorial de familie, pe coperta publicaţiei menţionate, David a fost înlocuit de câinele familiei, un cocker spaniel.

”Oamenii vorbesc despre relaţia noastră de 20 de ani, iar eu şi David ne-am obişnuit să ignorăm nonsensul şi să ne purtăm normal”, a spus designerul. ”Dar lucrurile astea au un alt efect asupra oamenilor din jurul nostru şi nu este deloc corect”, a continuat Victoria.
”Amândoi ştim că suntem foarte puternici împreună, la fel şi individual. Am mai fi fost oare în poziţia în care suntem acum dacă nu ne întâlneam şi eram împreună în toţi aceşti ani? Este vorba despre a fi o familie unită. Suntem mult mai puternici toţi şase decât am fi individual. Respectăm tot ce înseamnă familia şi asta este cheia”, a încheiat designerul britanic.

În luna septembrie a acestui an, o sursă a declarat pentru People că cei doi ”au o căsnicie reală, iar dacă întâmpină probleme, le rezolvă ca orice cuplu normal”.

sursa

alte Articole interesante