Festivalul Mai Dulce 2018 – un eveniment plin de culoare, distracție și voie bună pentru toată familia!

Cel mai dulce festival din estul Europei a adunat sute de vizitatori în centrul Capitalei. O explozie de deserturi artizanale tradiționale, locale, internaționale și raw vegane, multă distracție și bună dispoziție i-au ademenit pe adulți și pe cei mici, pentru a petrece o zi de neuitat la Festivalul ,,Mai Dulce” 2018.

separator

Concursuri pentru părinți și copii, ateliere, facepainting, clovni, tobogan și carusel, atelier de pictură, magicieni, muzică și dans – cei mari și mici au avut parte de o zi plină de surprize și distracție.  

Organizatorii și participanții la eveniment au pregătit degustări gratuite, concursuri, dar și delicii culinare care îți încântau privirea și papilele gustative. Cei aflați în căutarea deserturilor sănătoase, le-au descoperit neapărat la Mai Dulce 2018 – pulbere de petale de trandafir cu miere, combinații de semințe, flori și miere de mai, sunt doar câteva dintre deserturile pline de culoare și valoare nutritivă cărora cu greu poți să le reziști.

Târgul de artizani și producători locali, meșteșugari, producători de patiserie, Brandurile din Inimă le-au oferit ocazia vizitatorilor să achiziționeze suvenire, confecții, obiecte hand-made, de decor.

            

Evenimentul a culminat cu un concert live susținut de către artiști autohtoni. Magie cu Garry Cozma, Ionela Țăruș, Baletul de dans Black & White, Olga Verbițchi, Formația ”7 klase”, Karafizi & The roof le-au oferit celor prezenți multă dispoziție, dans și voie bună, la Mai Dulce 2018!

alte Articole interesante